PR CUAET
-
Я сумніваюсь що так зроблять, бо у випадку технічних збоїв(які точно будуть) не буде айті які зможуть це пофіксити
-
Цікаво…а повістки на уточнення даних вам приходили?
-
Я останній раз був на комісії 10 років тому і нічого, не в розшуку
-
Вам легше дружину знайти 😅
-
Ми чекаємо з 19 лютого. Апрув ще не приходив.
-
Можуть 😅 а вам меньше 18-19?
-
От сьогодні як раз буду замовляти
-
Чи є ще люди які чекають подовження ворк перміту з лютого або кому нещодавно прийшов апрув? Помітив що давно ніхто не відписував по отриманням ВП.
-
Добрый день. Тесть если работодатель сделает мне ЛМІА, на основе этого делаю закрытый ворк пермит на 3 года и могу работать на этого работодателя 3 года? Вопрос, зачем тогда ЛМІА делается на 6 месяцев? Этот момент не могу понять. Спасибо
-
Думаю федералам все одно, головне, щоб відповідали умовам номінації. Це самі провінції можуть прикапуватись
-
Хто знає чи у федералів виникають питання до тих хто змінив провінцію і йде про провінційній номінації? Чи це тільки може бути проблемою на «провінційному рівні»?
-
Переклад це тей, що апостиль повинен прислати по фізичній пошті?
-
Я чекаю з 15 січня (
-
Я читала у фейсбуці, писала жінка у фб, відмова, вона одна з дитиною подавалася, ще одна з чоловіком іноземцем теж була відмова. Пан Остап тут вище писав що багато його консульиацій починається зі слів - отримали відмову по гум.програмі. Особисте моя думка - на початку програми Куает можна було легко отримати за пару місяців по гуманітарної програмі, зараз дуже багато українців подається, а програма ЛІМІІТОВАНА десь 15000 на цей рік, то і дивляться дуже прискіпливо . Наприклад у нас як кажуть сильний кейс, але я на нього не розраховую, вчу мову,працюю і готуюся до того що мені доведеться здавати французьку+англійську на В2.
-
Оригінал диплому + ВЕС + переклад = один файл)
-
Доброго ранку, бачу що для опортюніті стрім треба підгружати диплом та ECA, ECA в мене є від ВЕС, але більше вони мені нічого не присилали. То мені підгружати оригінал диплому?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка як замовити довідку про не судимість з Литви
-
Ви подавались парою чи окремо кожна заявка?
-
Я на background check з березня. Статус біженця не було ніде але маю багато подорожей та працювала на круїзних лайнерах в Америці та в Австралії. Вчора отримала ноутс, чекала на них місяць і побачила що там статус Info sharing in progress… тож я думаю ще чекати в чекати мені !
-
Дякую вам!
12 Jan 2024, 17:45
181909/434768
4 minutes ago