PR CUAET
-
Я читала у фейсбуці, писала жінка у фб, відмова, вона одна з дитиною подавалася, ще одна з чоловіком іноземцем теж була відмова. Пан Остап тут вище писав що багато його консульиацій починається зі слів - отримали відмову по гум.програмі. Особисте моя думка - на початку програми Куает можна було легко отримати за пару місяців по гуманітарної програмі, зараз дуже багато українців подається, а програма ЛІМІІТОВАНА десь 15000 на цей рік, то і дивляться дуже прискіпливо . Наприклад у нас як кажуть сильний кейс, але я на нього не розраховую, вчу мову,працюю і готуюся до того що мені доведеться здавати французьку+англійську на В2.
-
Ви подавались парою чи окремо кожна заявка?
-
Я на background check з березня. Статус біженця не було ніде але маю багато подорожей та працювала на круїзних лайнерах в Америці та в Австралії. Вчора отримала ноутс, чекала на них місяць і побачила що там статус Info sharing in progress… тож я думаю ще чекати в чекати мені !
-
Боже 😧 Дякую за відповідь
-
Добрий ранок,підкажіть будь ласка.Дано: Є досвід в компанії у Онтаріо 10 місяців по TEER2 , переїхали до Альберти , я зробила трансфер до тієї ж компанії на ту ж посаду . Питання: Чи зарахують мій досвід (скоро вже рік) в Онтаріо якщо подаватися по АОС ? Дякую дуже, ніде не можу знайти інфо ❤️Чи потрібно в Альберті ще рік працювати ?
-
Мене турбує чи велика зараз жива черга? Чи потрібно приїжджати заздалегідь.