PR CUAET
-
Добрий ранок,підкажіть будь ласка.Дано: Є досвід в компанії у Онтаріо 10 місяців по TEER2 , переїхали до Альберти , я зробила трансфер до тієї ж компанії на ту ж посаду . Питання: Чи зарахують мій досвід (скоро вже рік) в Онтаріо якщо подаватися по АОС ? Дякую дуже, ніде не можу знайти інфо ❤️Чи потрібно в Альберті ще рік працювати ?
-
Мене турбує чи велика зараз жива черга? Чи потрібно приїжджати заздалегідь.
-
@tax_canada_accounting Добрий день. Є запитання на рахунок кліматичних виплат. Декларацію подаємо вже другий рік. Відправляли 5 квітня. Досі не отримали жодного повідомлення про нарахування від GST i OTВ, є тільки від CCR. Чи варто телефонувати їм, чи лише чекати? Також цікавить чому автоматично змінилась карта куди цьогоріч нарахувалась виплата від CCR. Минулого року подавалась лише я, відповідно в моєму кабінеті CRA були вказані мої банківські дані. А цього року вже чоловік зі мною подавався і автоматично пішла виплата від CCR йому на картку, при тому що ми тільки створили йому акаунт і не додавали його банківських даних туди (він лише в банку оплачував своєю карткою податок який повинен був заплатити після заповнення декларації).
-
О, я теж з цього дня)))
-
В хелз карті є адреса,ми брали для підтвердження.
-
Що це має значити?😜