PR CUAET
-
Дякуююю, і не знала за цю гілку😅
-
Можете зайти у гілку про переклад і там є багато контактів)
-
О, я теж з цього дня)))
-
В моїй нема але сказали що є в листі в якому хелс карти прийшли.
-
Будь ласка, поділіться хтось своїм перекладачем для перекладу диплому. Бачу що мій переклад від апостилю був переданий до курʼєра в Канаді ще 30 квітня, тож скоріш за все вже загубився десь(
-
Паспорти видають з 12 години
-
В хелз карті є адреса,ми брали для підтвердження.
-
Що це має значити?😜
-
Спитайте, коли вони оброблять всі паспорти до кінця (мається на увазі статус «прибув») дякую
-
Я захочу і нічого немає,допоможіть як його знайти.
-
де?
-
Так пр можно получать даже с просроченным паспортом..
-
Дякую❤️
-
Але потім апостиль робить своб роботу і відправляє документи до ВЕС.
-
Минулого року робили для дитини (6 років) по пошті. Але в нас тільки в мене віза була, в дружини не було. Можливо у вашому випадку вони думають що ви хочете всією сімєю з кінцями виїхати тому і співбесіда 🤷
-
Без різниці, але для апостиль,юа вам треба буде надати номер аплікації у ВЕС (який надається після оплати).
-
пока да, если канада не даст как-то это обойти, многие уедут кто не успел получить пр или справки
-
Вітаю, підскажіть будь ласка, спочатку все в Апостіль.юа робити, а потім в Wes? Чи навпаки Бо бачила різні варіанти в відео
-
Доброго дня. Хто може допомогти написати мотивуючий лист та докази, чому я маю залишитися в Канаді. На англійській мові та з позитивним досвідом.
-
Как это на постоянной основе? То есть теперь услуг для мужчин не будет никогда?? Как это?
12 Jan 2024, 17:45
181943/433028
3 minutes ago