PR CUAET
-
пока да, если канада не даст как-то это обойти, многие уедут кто не успел получить пр или справки
-
Вітаю, підскажіть будь ласка, спочатку все в Апостіль.юа робити, а потім в Wes? Чи навпаки Бо бачила різні варіанти в відео
-
Доброго дня. Хто може допомогти написати мотивуючий лист та докази, чому я маю залишитися в Канаді. На англійській мові та з позитивним досвідом.
-
Как это на постоянной основе? То есть теперь услуг для мужчин не будет никогда?? Как это?
-
Хто ще не розібрався з новими введенням www.youtube.com/live/UfOjdc9v24Q?feature=shared
-
Скажіть , будь ласка, чи здавав хтось CELPIP з подовженим закордонним паспортом?
-
Ми отримали.
-
Люди відписували що чоловіків нещодавно приймали на подачу паспортів в Оттаві, тому можно сказати що це більше проблема консула в Едмонтоні
-
Ясно Дякую Chat GPT настав твій час 😂😂
-
Закрыть Дию это разве вопрос. Пока доступно, кто знает, что будет
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста а куда делась ветка по Alberta Opportunity Stream где были гайды и инструкции?
-
никто не пугает и не нагнетает, но я не помею что бы нам что-то послабляли, всегда наоборот
-
Аналогично
-
Она берется из дии и это лучше чем ничего
-
Я просто формулювання змінювала
-
ну в словах Гены нет ничего невероятного
-
Дякую.
-
Побачите статус для кожного етапу (eligibility, security, criminality і так далі) та з якими країнами info sharing вони роблять. Від самого офіцера в моєму випадку коментування не багато я знайшла, тож не знаю може в когось все зрозуміліше
-
Бо після того, як з'являється повідомлення про доступні слоти, вони доступні максимум 2 хвилини, тому потрібно бути швидким
-
Да?)) Ок. Слава богу!!) а то фраза что консул знает многое наперед насторожила)) мы уже были в консульстве и познакомились с ним. Худшего представителя страны и гос службы трудно себе представить…….
12 Jan 2024, 17:45
181959/466914
4 minutes ago