PR CUAET
-
Дякую.
-
Побачите статус для кожного етапу (eligibility, security, criminality і так далі) та з якими країнами info sharing вони роблять. Від самого офіцера в моєму випадку коментування не багато я знайшла, тож не знаю може в когось все зрозуміліше
-
Бо після того, як з'являється повідомлення про доступні слоти, вони доступні максимум 2 хвилини, тому потрібно бути швидким
-
Да?)) Ок. Слава богу!!) а то фраза что консул знает многое наперед насторожила)) мы уже были в консульстве и познакомились с ним. Худшего представителя страны и гос службы трудно себе представить…….
-
В конце месяца будет точно известно
-
Ребят, привет всем Подскажите, пожалуйста, хочу пройти мед тесты, и обратиться к доктору инфекционисту У меня нет семейного доктора Как это возможно сделать? Куда обращаться? Онтарио
-
Народ, а в референс і офер Летер job duties можуть бути copy-paste?
-
ну еще есть справка о несудимости
-
Цей слот в Едмонтоні.
-
Это всё пока не подтверждено. Подождем увидим
-
В Альберте точно хотя думаю что и везде
-
Будь ласка, не приймайте все що каже Гена всерйоз 😅
-
всім привіт . підкажіть як дитині зробити український паспорт не закордонний, чи потрібна присутність батьків
-
будет видно. Извините, не хочу нагнетать. Самому интересно что будет
-
Есть хуже поверьте. Я не хочу писать многое, из за того, что не хочу нарушать правил чата. Здесь либо позитив либо ничего. Но вы посмотрите на ситуацию со здравым смысле, включите аналитику.
-
Я їду 25 червня якраз після введення QR кодів, цікаво що вони тоді ще придумають
-
З моменту подачі на федеральний рівень 6 місяців пройшло тож маю в запасі ще 5)) Разом з AOR був запит на довідку про несудимість з США, тож я її відправила їм та начебто їх цікавить більше інфо ніж просто довідка.
-
Мне казалось апостиля достаточно…
-
Мій також британець і це жах))
-
Мій бос британець Але все одно для натхнення користується 😂
12 Jan 2024, 17:45
181975/467247
4 minutes ago