PR CUAET
-
всім привіт . підкажіть як дитині зробити український паспорт не закордонний, чи потрібна присутність батьків
-
будет видно. Извините, не хочу нагнетать. Самому интересно что будет
-
Есть хуже поверьте. Я не хочу писать многое, из за того, что не хочу нарушать правил чата. Здесь либо позитив либо ничего. Но вы посмотрите на ситуацию со здравым смысле, включите аналитику.
-
Я їду 25 червня якраз після введення QR кодів, цікаво що вони тоді ще придумають
-
З моменту подачі на федеральний рівень 6 місяців пройшло тож маю в запасі ще 5)) Разом з AOR був запит на довідку про несудимість з США, тож я її відправила їм та начебто їх цікавить більше інфо ніж просто довідка.
-
Мне казалось апостиля достаточно…
-
Мій також британець і це жах))
-
Мій бос британець Але все одно для натхнення користується 😂
-
Не впевнена в такому…
-
Я боса попросила змінити, бо він англомовний 😅
-
принять примут, это денюжка) а вот отдать паспорт это вопрос
-
Ні не відправляла, після того , як заповнила анкету та оплатила, видало дати апоинтмента…
-
Окремо
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чоловік зловив слот на дитину (до 16 років) на червень. Торонто. Може він мені передати слот, щоб я робила паспорт сину чи з новими якімось їхніми правилами це вже не можливо? Знаю, що раніше це не було проблемою, достатньо було показати свідоцтво про шлюб , а зараз? Питаємо , так як треба купувати квитки на літак, а вони не дешеві. Дякую за відповідь.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/perevirka-stanu-gotovnosti
-
В мене помилка в поштової адреси . Мені потрібно змінити адресу в кабінеті, але зайти у кабінет я не можу 😩
-
Уже и в Оттаве не принимает, выше человек отписался
-
ее нужно в консульстве затвердить. Там тип справка с дии просто ускоряет получение нужной справки
-
Підкажіть,а куди ви той код вводите,щоб слідкувати за виготовленням паспорту?на сайті консульства не бачу посилання🙏
-
А, ну тут зрозуміло. Не думаю, що в вас багато часу займе. Може ще пару місяців. Це в основному залежить від швидкості відповіді з США та Австралії.
12 Jan 2024, 17:45
181987/433031
about a minute ago