PR CUAET
-
Ні не відправляла, після того , як заповнила анкету та оплатила, видало дати апоинтмента…
-
Окремо
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чоловік зловив слот на дитину (до 16 років) на червень. Торонто. Може він мені передати слот, щоб я робила паспорт сину чи з новими якімось їхніми правилами це вже не можливо? Знаю, що раніше це не було проблемою, достатньо було показати свідоцтво про шлюб , а зараз? Питаємо , так як треба купувати квитки на літак, а вони не дешеві. Дякую за відповідь.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/perevirka-stanu-gotovnosti
-
В мене помилка в поштової адреси . Мені потрібно змінити адресу в кабінеті, але зайти у кабінет я не можу 😩
-
Уже и в Оттаве не принимает, выше человек отписался
-
ее нужно в консульстве затвердить. Там тип справка с дии просто ускоряет получение нужной справки
-
Підкажіть,а куди ви той код вводите,щоб слідкувати за виготовленням паспорту?на сайті консульства не бачу посилання🙏
-
А, ну тут зрозуміло. Не думаю, що в вас багато часу займе. Може ще пару місяців. Це в основному залежить від швидкості відповіді з США та Австралії.
-
Так, а чого ні? Через Укрпошту чи нову пошту чи дшл, у кого скільки грошей 😂 Можна в Україні перекласти і додати тільки скан
-
t.me/prcuaet/39907
-
Пока да, но если там не будут выпускать дальнобойщиков вообще то кто возить будет
-
лое ?
-
Доброго дня! Чи є у групі хтось, в кого дітки народились в Ізраїлі і подались вже на PR? Будь ласка напишіть в приватні🙏🏻, маю одне питання , яке ніяк не можу вирішити
-
Скажіть будь ласка, в анкеті є питання про родину,це що мається на увазі, про всіх родичів в Канаді, чи тільки тих хто має PR/паспорт?
-
И из Украины запросто можно прислать любые документы?
-
Все это тоже можно прикрыть, если захотят. А с паспортом уже господа "Шах и Мат"
-
о, спасибо за инфу
-
Не потрібно!!!!!! Переклад і афадавіт, вже 100500 людей отримали. Якшо скажуть робити інакше, даєш ЛОЕ і все
-
Доброго дня. Треба перекласти з італійської мови на французьку.
12 Jan 2024, 17:45
181998/466914
3 minutes ago