PR CUAET
-
Авжеж
-
Може вам відпише Остап, але він мабуть мега зайнятий, але у вимогах пише підписаний менеджером чи супервайзером, типу там пише про підпис. По логіці підпис має бути , але я не Остап)
-
В сенсі нічого не заважає вам повернутись???
-
Вони жодних послух не надають
-
Ну ось я за останні тижні бачила отримавших з Онтаріо, молоді подружжя, не відправили у Манітобу чи NL, а дали, зараз ось в квітні, а тут читала, шо як молоді і є англ, не набрав балів то відправлять працювати в легкі провінції...в мене знайомі, подалися чекають, обидва до 40, гарна англійска в обох, гарна робота в обох, подалися по гум, питання, чого не пр єкономічним, цікаво, впевнена дадуть апрув, бо з консультантом і велика допомога в листах від хостів....хоча могли б по звичайним програмам пройти....в Скошії не проблема....
-
Не підкажу, бо сама тільки буду її робити
-
Я на днях посвятив декілька годин на те, щоб подивитись скільки озброєння є в НАТО і скажу так, 5 % того, що є тільки в Європі хватило б і на 91 рік і ще Кубань в додаток. Якщо б ₚашка реально вписалась би в війну з НАТО, то іншого варіанту, як мацква за 3 дня реально не бачу. Тому не вірю, що громадяни інших країн будуть гинути. Бідні країни Європи платять по своєму, а Україна як на мене це просто країна яку вирішили принести в жертву капіталам