PR CUAET
-
В сенсі нічого не заважає вам повернутись???
-
Наверное это только тех, кто против режима выступал, а кто рот на замке держал то норм. Хотя кто знает
-
Я писала, що немає, хоча був брат тут. Я тут питала про це і Остап казав, що можна не вказувати. Але на фед етапі вже вказала.
-
То так Питання в тому що там підпис не людини А просто виданий документ як від департменту. Наприкінці стоїть: Sincerely, Employee Resource Center І все тобі
-
І що там писати,кого?))
-
ну без паспорту ти не можеш нічого зробити. Багато, хто у Європі, були на мітингах 2020 і просто так приїхати у Білорусь не можуть, бо одразу пов'яжуть
-
Вони жодних послух не надають
-
Ну ось я за останні тижні бачила отримавших з Онтаріо, молоді подружжя, не відправили у Манітобу чи NL, а дали, зараз ось в квітні, а тут читала, шо як молоді і є англ, не набрав балів то відправлять працювати в легкі провінції...в мене знайомі, подалися чекають, обидва до 40, гарна англійска в обох, гарна робота в обох, подалися по гум, питання, чого не пр єкономічним, цікаво, впевнена дадуть апрув, бо з консультантом і велика допомога в листах від хостів....хоча могли б по звичайним програмам пройти....в Скошії не проблема....
-
Так, багато озброєння США утилізує у пустинях (що також коштує грошей), але Україні не передають)) тому я хз що взагалі відбувається :(
-
Не підкажу, бо сама тільки буду її робити
-
Я на днях посвятив декілька годин на те, щоб подивитись скільки озброєння є в НАТО і скажу так, 5 % того, що є тільки в Європі хватило б і на 91 рік і ще Кубань в додаток. Якщо б ₚашка реально вписалась би в війну з НАТО, то іншого варіанту, як мацква за 3 дня реально не бачу. Тому не вірю, що громадяни інших країн будуть гинути. Бідні країни Європи платять по своєму, а Україна як на мене це просто країна яку вирішили принести в жертву капіталам
-
Впринципі не дуже там і багато інформації я так зрозумів ))
-
Всім привіт ! Шукаю репетитора який готую по CELPIP !!! Будь ласка в приватні ! Дякую !
-
Мені так само там дали письмову відповідь на почту
-
Будь-якою
-
Кто помнит оплата там кредиткой или дебеткой?
-
Підкажіть хто робив довідку про несудимість із Франції Як довго Чекали на лист на імеіл після реєстрації заявки ?)
-
На рахунок необхідності нотаріуса, то як на мене краще перестрахувантись. Ось інфо з сайту IRCC:
-
Ну то писала людина якої і відмовили, молоде подружжя без дітей. А ось ваші знайомі вони можуть і отримують, але хтось хто дійсно потребував цієї програми отримає відмову, ну як та жінка з дитиною.
-
Відкриваєте чат Gpt розписуєте йому що це для імміграційного офіцера Канади мотиваційний лист, викладаєте свої факти, чим більше напишете сюжету тим краще він Вам скомпонує на англійській
12 Jan 2024, 17:45
182048/467012
4 minutes ago