PR CUAET
-
То так Питання в тому що там підпис не людини А просто виданий документ як від департменту. Наприкінці стоїть: Sincerely, Employee Resource Center І все тобі
-
І що там писати,кого?))
-
ну без паспорту ти не можеш нічого зробити. Багато, хто у Європі, були на мітингах 2020 і просто так приїхати у Білорусь не можуть, бо одразу пов'яжуть
-
Вони жодних послух не надають
-
Ну ось я за останні тижні бачила отримавших з Онтаріо, молоді подружжя, не відправили у Манітобу чи NL, а дали, зараз ось в квітні, а тут читала, шо як молоді і є англ, не набрав балів то відправлять працювати в легкі провінції...в мене знайомі, подалися чекають, обидва до 40, гарна англійска в обох, гарна робота в обох, подалися по гум, питання, чого не пр єкономічним, цікаво, впевнена дадуть апрув, бо з консультантом і велика допомога в листах від хостів....хоча могли б по звичайним програмам пройти....в Скошії не проблема....
-
Так, багато озброєння США утилізує у пустинях (що також коштує грошей), але Україні не передають)) тому я хз що взагалі відбувається :(
-
Не підкажу, бо сама тільки буду її робити
-
Я на днях посвятив декілька годин на те, щоб подивитись скільки озброєння є в НАТО і скажу так, 5 % того, що є тільки в Європі хватило б і на 91 рік і ще Кубань в додаток. Якщо б ₚашка реально вписалась би в війну з НАТО, то іншого варіанту, як мацква за 3 дня реально не бачу. Тому не вірю, що громадяни інших країн будуть гинути. Бідні країни Європи платять по своєму, а Україна як на мене це просто країна яку вирішили принести в жертву капіталам
-
Впринципі не дуже там і багато інформації я так зрозумів ))
-
Всім привіт ! Шукаю репетитора який готую по CELPIP !!! Будь ласка в приватні ! Дякую !
-
Мені так само там дали письмову відповідь на почту
-
Будь-якою
-
Кто помнит оплата там кредиткой или дебеткой?
-
Підкажіть хто робив довідку про несудимість із Франції Як довго Чекали на лист на імеіл після реєстрації заявки ?)
-
На рахунок необхідності нотаріуса, то як на мене краще перестрахувантись. Ось інфо з сайту IRCC:
-
Ну то писала людина якої і відмовили, молоде подружжя без дітей. А ось ваші знайомі вони можуть і отримують, але хтось хто дійсно потребував цієї програми отримає відмову, ну як та жінка з дитиною.
-
Відкриваєте чат Gpt розписуєте йому що це для імміграційного офіцера Канади мотиваційний лист, викладаєте свої факти, чим більше напишете сюжету тим краще він Вам скомпонує на англійській
-
Отримав переклад свідоцтва про народження з нотаріальним завірянням за 2 дні. Дякую @Margo2145 за якісну роботу
-
Чи хтось працював зі стафінг агенціями? Чи просили ви в них референс лист чи у фірми на яку працювали?
-
Вариант ничьи. Как в футболе в отборочных матчах. Для того, чтобы пройти дальше нужно чтобы другие вничью сыграли
12 Jan 2024, 17:45
182051/430484
19 minutes ago