Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1306101162T Offline
    t1306101162T Offline
    Tetiana Kuzyk
    wrote on last edited by
    Відкриваєте чат Gpt розписуєте йому що це для імміграційного офіцера Канади мотиваційний лист, викладаєте свої факти, чим більше напишете сюжету тим краще він Вам скомпонує на англійській
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andy
    wrote on last edited by
    Отримав переклад свідоцтва про народження з нотаріальним завірянням за 2 дні. Дякую @Margo2145 за якісну роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t286035433T Offline
    t286035433T Offline
    Marina Shevchuk
    wrote on last edited by
    Чи хтось працював зі стафінг агенціями? Чи просили ви в них референс лист чи у фірми на яку працювали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Вариант ничьи. Как в футболе в отборочных матчах. Для того, чтобы пройти дальше нужно чтобы другие вничью сыграли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Нам дають зброю як їжу нашим військовополоненим - так, аби не помер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t749276485T Offline
    t749276485T Offline
    Юлия Сирая
    wrote on last edited by
    @OstapBosak скажіть, будь ласка, якщо в компанії відбудеться реорганізація після 11 червня, але моя позиція не змінюється чи потрібно мені перепідписувати контракт чи можна зі старим? Після реорганізації я буду в іншому відділі
    1 Reply Last reply
    0
  • t286035433T Offline
    t286035433T Offline
    Marina Shevchuk
    wrote on last edited by
    Вітаю, а яка ціна за справку про несудимість і переклад для подачі на піар?
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Так і я про те, що не всі реально мають підстави, як то було до GUAET, є велика кільсть реклами зараз, і багато хто йде бо невдало в провінцюю потрапили і там високі вимоги, або просто думають так легше, і це велика частка...в кожного свій шлях, але дуже шкода що та жінка отримала відмову, а якесь молоде подружжя має більше грошей на послуги і отримали апрув, але шо ми можемо з цим зробити...🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Тут розміщуємо тільки актуальні та перевірені вакансії. При наявності таких прохання писати мені або модераторам. Давайте допомагати один одному!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Digital Marketing Manager IntlTech - це маркетингова компанія, яка ставить перед собою завдання змінити поточний ринок веб-розробки та цифрового маркетингу в США. Ми - міжнародна компанія, що постійно зростає та розвивається. Знання маркетингових тенденцій як у Північній Америці, так і в Європі дозволяє нам поєднувати міжнародні маркетингові підходи з нашою креативністю та допомагати нашим клієнтам досягати успіху на глобальному рівні. Як Digital Marketing Manager ви будете мати ключову роль у формуванні та виконанні наших стратегічних маркетингових планів, керуючи різноманітним спектром маркетингових заходів, включаючи цифрові кампанії та створення контенту. Якщо ви творчо мислите, використовуєте аналітичні навички та ефективно керуєте - ця роль може бути ідеальною для вас! ВАШІ ПОВСЯКДЕННІ ЗАДАЧІ: • Реалізація комплексних стратегій маркетингу та комунікації з різними медіа-каналами відповідно до бізнес-цілей кожного клієнта. • Управління та оптимізація операційної діяльності маркетингового відділу, включаючи: рекламні кампанії, створення контенту та ін. • Адаптація/перегляд тактики/стратегії на основі аналітики даних про динаміку проектів та кампаній. • Керування створенням та поширення різних маркетингових матеріалів, забезпечення розробки ефективного повідомлення та максимального впливу. • Моніторинг та аналіз ринкових тенденцій та конкурентів для виявлення викликів та можливостей. • Розуміння сегмента ринку, в якому ми працюємо, та того, що шукають наші клієнти. • Управління та мотивація команди для максимізації продуктивності та досягнення поставлених бізнес цілей з членами команди маркетингу та ІТ. • Втілення основних цінностей та внесення вкладу через зворотній зв'язок, пропозиції та ідеї для успіху компанії. • Інші обов'язки, які можуть виникнути. ЧОГО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС: • Мінімум 5 років досвіду у маркетинг менеджменті/перфоманс маркетингу або суміжній галузі. • Успішний досвід у розробці та впровадженні стратегій генерації лідів для B2B та B2C, які забезпечують зростання бізнесу. • Лідерські якості по роботі з командою. • Відмінні письмові та усні комунікаційні навички (українська та мінімум рівень англійської мови В1) • Глибокі знання генерації лідів, перфоманс маркетингу, партнерського маркетингу, e-mail маркетингу, PPC, SMM, загальних тенденцій маркетингу та інструментів тощо. • Орієнтація на результат, ініціативність, здатність надихати та заряджати енергією людей навколо себе. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО ВАМ: • Конкурентоспроможна заробітна плата • Стабільний графік роботи • Комфортний офіс • Оплачувана відпустка • Внутрішні можливості кар'єрного зростання • Оплачувані конференції, сертифікації, навчання в Вашій спеціальності • Дружня та крута команда intltech.com/ Якщо Ви хочете доповнити нашу дружну команду, надсилайте своє резюме на пошту: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bodik
    wrote on last edited by
    Хто знає, які документи вимагають зараз від чоловіків, при відборі довідки про несудимість (Торонто) ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Добрий день. Чи правильно я розумію, що Income Tax Return це не NOA? Де я можу знайти форму Income Tax Return 2023? В особистому кабінеті CRA знайшла лише NOA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Просто не дуже хотілось рос посилання залишати 😅😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Извините, если вы это не понимаете, думаю вам нужно изучить все этапы подачи на пр. Так как что б вам не ответили - вы не поймете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    toronto.kdmid.ru/ru/consular-functions/spravka-ob-otsutstvii-nalichii-sudimost/ ось є консульство в Торонто і там можна зробити самому поштою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    @prollyy Питання як до модератора: У мене є контактні дані російської компанії для довідки про несудимість для Наталі вище. Чи можна їх тут опублікувати? Там є посилання на сайт - не хочу, щоб мене заблокували за рекламу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Я ось дізналися ,що орендарі бейсманту у вчителькі молодшої дитини подалися пізніше нас і вже с картками. Він працюю тут ,вона не може знайти роботу (працюю віддалено в Україні) ,дітей нема,молоді і це не завадило отримати ПР по цій програмі) Провінція-Онтаріо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t548085097T Offline
    t548085097T Offline
    Наталья Оввиомо
    wrote on last edited by
    Ірина, дуже дякую вам за допомогу!!!!🧡
    1 Reply Last reply
    0
  • t6756276438T Offline
    t6756276438T Offline
    Tax Canada Accounting
    wrote on last edited by
    Добрий день! Ми можемо Вам з цим допомогти. Запис на консультацію з бухгалтером за посиланням нижче: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
    1 Reply Last reply
    0
  • t405547859T Offline
    t405547859T Offline
    Neki
    wrote on last edited by
    Привет всем, вопрос один и тот же) те кто оформил паспорта еще до принятия закона выдают вообще? Потому что уже слышал, что оформить уже точно нельзя
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags