PR CUAET
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, Моя сестра з дитиною (9 років) знаходить в окупації, хочемо спробувати щоб вони приїхали до Канади по візі тор візі У них є загран паспорти, але у мого племінника вийшов термін дії у лютому 2024 році Чи можливо оформити візу без загран паспорта дитини чи потрібно спочатку роботи паспорт і потім вже подаватись на візу?
-
Вітаю. 1) Чи подавали ви свою декларацію з бухгалтером чи самостійно (якщо з бухгалтером, то краще звернутися до нього для роз'яснення ситуації)? 2) Ви перевіряли чи тепер підпадаєте під виплати GST i OTВ, коли дохід сім'ї збільшився? 3) Якщо підпадаєте, то слід зателефонувати в CRA і вияснити ці питання. Стосовно вашого другого питання, то виплати приходять тому, хто при подачі декларації є principal sender. Дані його банківського рахунку швидше за все було під'єднано при оплаті податку в банку. Банківські працівники часто самі налаштовують Auto-deposit from CRA. Так його дані потрапили в податкову.
-
Також цікавить, і які зараз терміни очікування?
-
Зараз вона вам пояснить😁
-
Аналогічно, поки розглядатиметься справа, готуюся до інших програм 😊
-
Вот это вы объяснили🤯. Вы не поняли по эмоции, что я все поняла, на сколько все не просто. СПАСИБО
-
Звісно паспорт, потім віза. Але візітор віза зараз ткрмін обробки рік
-
Підкажіть будь ласка чи десь можна скачати анкету щоб заздалегіть заповнити і не витрачати час підчас подачі?
-
Правильна аргументація ж важливою
-
Добрий день. Є питання щодо документів підтверджуючих минулий досвід. Один з моїх минулих роботодавців в Канаді не виписує reference letter. Замість цього робить roe (record of employment). Чи підходить цей документ для підтвердження минулого досвіду, враховуючи, що робота на цього роботодавця також буде зараховуватися в 12 місячний термін роботи в Канаді на одній й тій самій позиції.
-
Нічим, єдине додатково всі документи розглядає МІФІ і виносить своє рішення.
-
Гілку почистили від НАТО і футболу.
-
Ну але ж там жити треба щоб звідти подаватися . Найшвидше з молдови кажуть
-
У флуд подібне, будь ласка‼️