PR CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, зараз є у когось проблеми зі входом в GCKey акаунт? Не можу зайти зі вчора ((
-
Польща поки теж нікого не депортує
-
це нонсенс, щоб відмовили та мотивували це тим що маєшь звільнитися та поїхати шукати роботу в іншу провінцію. Той хто вам таке сказав не розуміє що каже.
-
У walk-in клініку йдіть
-
а на що може Квебек не погодитись? перепрошую
-
Протягом цих 6 місяців треба податися на ворк перміт
-
5 тижнів, включно з 1 дозапитом
-
В Едмонтоні чоловікам взагалі вже не видають паспорти. Навіть тим, хто оновив дані. Незалежно від того, коли вони їх оформлювали.
-
Дуже дякую
-
В мене чоловік подавався. Все те ж саме, що і у вас.
-
Раніше і цього не було
-
Таке саме
-
Дякую. От за останній час тільки твій термін знайшла. Досить швидко. Знаю що 3 міс чекати зараз. І от думаю коли оновлювати довідки. 🤔
-
Одна з умов гуманітарної програми, що ви не можете імігрувати через будь-яку іншу програму.
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, можно ли подаваться на PR и на PARAINAGE des parents ( на две программы сразу)?
-
Хотів запитати одне питання якщо можливо... Ситуація така. 19 березня подалися всією сімєю (2 дорослих і 2 дитини) на продовження Ворк Пермітів і Візітор Рекордів. Відповіді по ним досі нема. Старі Перміти дійсні до травня 2025 р. В цю Неділю треба їхати в США на тиждень. Білети куплені. Чи можемо ми виїжджати чекаючи на нові перміти? Якщо Перміти схвалять коли ми будемо в США? При поверненні будуть проблеми на кордоні? Дякую.
-
Ну, вірогідно, у листі з відмовою не слово в слово так було сказано, а щось на кшталт "ви можете податися на ПР за однією з багатьох провінційних програм, у тому числі, в інших провінціях.
-
Пока это только слова, я ничего обновлять не собираюсь
-
звісно ви можете податись на 2 одночасно, але вам відмова буде по гуманітарній, якщо в неї є можливість залишитись по іншій.
-
Паспорта продлевали без слота, в живой очереди
12 Jan 2024, 17:45
182132/466919
4 minutes ago