PR CUAET
-
Подавали за допомогою бухгалтера як і минулого року. Вона нам роздрукувала які виплати будуть і коли ( там були вказані всі три компанії. Ми з Онтаріо, Торонто), проте казала що можуть бути затримки так як спочатку податкова опрацьовує повернення та заборгованості а вже потім кліматичні виплати (так вона мені сказала коли я телефонувала минулого місяця). Я є principal sender. Бухгалтер казала шо мені будуть виплати приходити так як я першою подавала декларацію минулого року і тепер постійно буду вважатись головною при подачі декларації.
-
Чи потрібний перелік обовʼязків в employment letter?
-
@OstapBosak якщо HR не видасть цю форму Employer Declaration and Authorization чи зможу я податись на Alberta opportunity stream? Чи без цього ніяк?
-
Да, я так и поняла. Но не понимаю, критично это или нет.
-
Вони відмовляються видавати в такому виді бо кажуть що підписуючи цей документ вони підтверджують те що начебто не змогли найти нікого місцевого на мою посаду, тобто це вже як перший крок до LMIA
-
@OstapBosak був у Вас кейс, коли після розлучення смінилось прізвище на дівоче, але вʼїзд до Канади та всі документи оформлені саме на дівочий загран, так как все це відбувалось під час 2022 року? Є рішення суду щодо розлучення та зміни прізвище на дівоче також. Загран так і є на дівоче . Але змоги переоформлювати внутрішній і оновлювати загран не має опцій через посольство. Будуть питання у офіцерів, чи мій загран все таки дійсний?
-
На федеральном уровне могут дать PR, но если после этого Квебек его Вам не одобрит, Вы его не получите.