PR CUAET
-
Коли відправляєш у федеральну службу, з документами бажано відправити форми RC66 и RC66CH (в ній вказуються дані про доходи за 2021, 2022 рік для іноземців). На сайті провінції пишуть що очікують інформацію про доходи за 2022 рік (якщо проживали у Квебеці, то вони отримають ці данні від ревеню квебек, якщо жили поза Квебеком, тоді необхідно відправити інформацію у формі LPF-807)
-
Я так зрозуміла ,що до опрув у Ванкувері дивляться кейс на предмет того,чи є підстави для участі у гуманітарній програмі і відправлять на здачу біометричних даних усіх ,кому більше 16 років.В нас нема жодної сімʼї ,яких би не направили( це у випадку ,що всім дали опрув).час подачі весна -літо 2023. Строк очікування запрошення на біометрію -1-1.5 місяці з моменту подачі. Після опрув,починається детальніше перегляд поданих документів(ми в Онтаріо,нам сказали що документи тепер на Ніагарі) і тут вже просять додати щось ,що вважають запотрібним.Нам мабуть через -2-3 тижні прийшло лист пройти медогляд старшої дитині,бо їй і цьому році 16 років. Наш адвокат нам сказав після опрув (на його практиці було, що розгляд був до 3 місяців до Копру). Але зараз вже,з розмов з тими,хто чекає -строк очікування збільшився. Серед усіх знайомих,хто отримав опрув з весна -літо 2023(5 родин),тільки дві отримали вже картки ПР. При цьому це ті,хто подався весною і в них все було дуже швидко.
-
А за який період до переїзду просили інфу по доходам у вас?
-
01/01/3000
-
Так, відправила заявку відразу як пройшло 18 місяців. До речі, багатьох цікавило питання чи виплатять за перші 18 місяців. Ні, нарахували з дати подання заявки. Але й на тому велике спасибі🙌🏻
-
Так, оплачуєте вес, одержуєте реєстраційний номер, звертаєте в ііц, створюєте кабінет і зазначаєте там номер, замовляєте і них вес авкет для канади. Переклад можна в ііц, можна у перекладача
-
Можна
-
Після півтора року вивчення французької я на англійській нині майже не можу розмовляти. Так само, така каша в голові як відкриваю рота. Кожне слово під сумнівом на якій воно мові😅 Так що це нормально. Я думаю англійська повернеться якщо почати її більше вживати. Та зараз навпаки фокус на інше
-
Напишу вам апдейт по моей онлайн-заявке на детское пособие (allocation familie). Обработали федеральную и я уже вижу график выплат за 10 дней! Это оооочень быстро⭐️👏🏻 По второй заявке, провинциальной, еще жду, но только потому что они просят дополнительно инфу о доходах за период до приезда. Так что отправила и радует видеть что процесс идет👍🏻 Советую использовать онлайн сервисы
-
Подаватися на воркперміт CUAET по процесу для тих, хто в Канаді - це можливо до 31.03.2024. Після його отримання - подаються на візу і під срок воркперміта завжди отримаєте і візу. До речі, закордонний паспорт ви можете замовити другий, а перший у вас також залишається на руках.
-
Відразу з усіма іншими документами до submitted.