PR CUAET
-
Так, відправила заявку відразу як пройшло 18 місяців. До речі, багатьох цікавило питання чи виплатять за перші 18 місяців. Ні, нарахували з дати подання заявки. Але й на тому велике спасибі🙌🏻
-
Так, оплачуєте вес, одержуєте реєстраційний номер, звертаєте в ііц, створюєте кабінет і зазначаєте там номер, замовляєте і них вес авкет для канади. Переклад можна в ііц, можна у перекладача
-
Можна
-
Після півтора року вивчення французької я на англійській нині майже не можу розмовляти. Так само, така каша в голові як відкриваю рота. Кожне слово під сумнівом на якій воно мові😅 Так що це нормально. Я думаю англійська повернеться якщо почати її більше вживати. Та зараз навпаки фокус на інше
-
Напишу вам апдейт по моей онлайн-заявке на детское пособие (allocation familie). Обработали федеральную и я уже вижу график выплат за 10 дней! Это оооочень быстро⭐️👏🏻 По второй заявке, провинциальной, еще жду, но только потому что они просят дополнительно инфу о доходах за период до приезда. Так что отправила и радует видеть что процесс идет👍🏻 Советую использовать онлайн сервисы
-
Подаватися на воркперміт CUAET по процесу для тих, хто в Канаді - це можливо до 31.03.2024. Після його отримання - подаються на візу і під срок воркперміта завжди отримаєте і візу. До речі, закордонний паспорт ви можете замовити другий, а перший у вас також залишається на руках.
-
Відразу з усіма іншими документами до submitted.
-
Спочатку ворк пермід, потім віза
-
Доброго вечора. Чи знає хтось як замовити довідку про не судимість з Литви?