PR CUAET
-
Если бы это ещё помогло, много всего ещё нужно для подачи.
-
You are banned for unrespectful response to another chat participant @LolaUr
-
Нащо ми з тим Едмонтоном зав'язалися..... Нам все одно летіти треба було в будь яке консульство 😔
-
А если много бранчей, как они знают информацию по всем
-
Есть ли тут контактные данные консультанта или адвоката по гуманитарной программе в Квебеке?
-
Щось на технічному, але цікаво 😅
-
Я когда поймала Оттаву расстроилась что далеко, хотела в Эдмонтон. Потом почитала отзывы о других консульствах и поняла что в Оттава лучшая.
-
Може, тому ми й не можемо отримати те рішення 🤷🏼
-
Думаю, гарантувати зможуть. Тим більше що завжди щось може піти не так.
-
Там в рурал чек листі ще «provide a copy of your employer’s business license» Хочу бачити очі HR коли я це попрошу
-
Для АОС обов'язково треба робити евалюацію (якщо ви - головний аплікант)
-
Держат интригу. Ещё и сайт не работает
-
Вітаю 🙂 чи потрібно разом з дипломами в Апостиль підгружати і свідоцтво про шлюб?
-
Питання про кількість працівників хто подавався це взагалі нонсенс Звідки вони знають? Раніше такого документа не потрібно було, люди подавались да і все І роботодавець не запамʼятав кожен дзвінок про verify employment
-
Була у едмонтоні у четверг. Переді мною був хлопець, прийшов йому не той тренінг паспорту. Було вказано, що паспорт готов, він прилетів літаком. А паспорта нема. Вони помилились в відправили не той номер йому . І дуже нечемно його виставили типу не наші проблеми. Може краще і поштою …
-
В розділі оформлення паспорта. Ви заходили на сайт і не знайшли?
-
Кому не видали ? Вчора тільки сказали що за наявності qr коду з резерву
-
То есть, это не критично? Потому что моему мужу прописали «CUAET/AVUCU»
-
Привіт. Підскажіть, чи треба заповнювати дані мого чоловіка в формах 5406 і 5669, якщо він мій Канадський родич? В декларації 0190 вказано що потрібно, а на самому порталі (who are not already Canadian citizens or perm.residents) 🤷🏻♀
-
Получается что да, просто тогда я этого не понимала.
12 Jan 2024, 17:45
182318/449417
15 minutes ago