PR CUAET
-
Ще питання на кожну дитину і кожного дорослого все окремо ?
-
Возможно у них все ж такие есть какая-то система обработки заявок 🤔 если у нас по срокам совпадает. Да, я тоже надеюсь что скоро))
-
Хтось з ти у кого навіть приписного ніколи не було оновлював дані ?
-
Mar 18 або Mar 25 @Yulia_Melnyk_V
-
Доброго дня! Мій чоловік хоче подаватись на PR по програмі Alberta Opportunity Stream. Чи могли б ви підказати які потрібні документи для перекладу? Чи потрібні будуть переклади документів лише чоловіка чи і мої теж? Наперед дякую!
-
Не тільки. Можна не заходити в особистий кабінет . Зайти на спец сторінку по біометрії, внести юсі ,прізвище, дату народження і країну народження і там подиаитися
-
Якщо вам треба терміново ловіть хоч дитячий хоч дорослий слот, будете просити щоб прийняли дитину.
-
Там, вроде, ограниченное количество заявителей от одной компании. Если компания на рынке несколько лет всего - то и количество заявителей небольшое может быть
-
Звертайтесь до @OstapBosak Це канадський міграційний консультант.
-
Ну, то в нас з вами тоді взагалі все однаково. Я теж подавалася 24 березня. І ось рішення прийнято 31 травня. Сподіваюся, скоро побачимо те рішення
-
Та може якраз навпаки вони вже звиклі, аніж вперше в очі бачать і роблять їх дуже великими
-
Дякую
-
На сайті програми можете прочитати,які потрібні документи. І якщо вони не англійською потрібно перекладати
-
Чи я потім можу сама забрати без дітей чи дітям треба зі мною летіти для отримання ?
-
Деякі летять до Європи, але забирати особисто
-
Так на кожного свій слот
-
Це за один раз можна в один слот? Чи три слоти?
-
Сьогодні прийшло повідомлення пройти біометрію…подавала на нові ворк перміти в лютому? Його просто проігнорувати? Чи їм треба відписати?
-
Одна дівчина вище писала, що в неї різниця між фінальним рішенням і новим ворк пермітом була 6 днів
-
З одного аккаунту не більше ніж 1 дорослий та 2 дітей до 16 років
12 Jan 2024, 17:45
182405/430360
3 minutes ago