PR CUAET
-
Спочатку ворк пермід, потім віза
-
Доброго вечора. Чи знає хтось як замовити довідку про не судимість з Литви?
-
За умовами програми , вам потрібен досвід роботи 6 місяців і можете подаватись. Інша провінція тут ні до чого , окрім мінусу по балам
-
Потрібно не просто прожити , а попрацювати , 6 місяців в Манітобі І те що ви жили в іншій провінції , стане мінусом по балам , по провінційній програмі , за звʼязки з іншою провінцією. А так , без проблем Умови програми на провінційному сайті Манітоби
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка стосовно такого питання (можливо хтось вже стикався ) . Чи правда , якщо я захочу змінити провінцію NB на Манітобу для імміграції , то мені потрібно перед подачою на pr прожити стільки ж часу , скільки я прожила в NB ? Я хочу туди переїхати , тому що там мої родичі живуть , но вони ще теж не подавались на pr .
-
Ви повинні заповнити аплікацію і в частині своїх біографічних даних указати і своїх батьків. Але батьки не є dependant і ви не можете їх включити як членів сім’ї для отримання PR навіть як би захотіли. Вони можуть бути dependant тільки якщо вони на вашому утриманні по комплексу причин і це потрібно доводити. А в звичайному випадку як ваш - ви не можете включати батьків. Вот дітей до 21 року ви включити могли б.
-
Це поле має бути пустим, якщо дитині до 18 років. Автор відповів що там допущена помилка.
-
Повірте хто захоче той зробить все що треба
-
Доброго вечора, підкажіть хто відправляв до Консульства в Оттаві запит на довідку без надання Витягу з Дії. Скільки часу заяйняло на отримання довідки ? Дякую 🙏