PR CUAET
-
@OstapBosak А можна податися без джоб оферу? Бо його роботодавець пише якісь дурниці, а не те, що треба
-
Це переважно без проблем
-
МОжна якщо маєте відпрацьовані не 52,а хоча б 54 тижні
-
А якщо в Україні через ЦНАП оновлюють ,тоже мають QR code , але без ВЛК .
-
Це назва іміграційної програми. АОС лише один з стрімів (підрозділів програми). Тобто форма стосується Альбертіської програми в цілому, включно з AOS
-
Чи можете ви передати дружині слот?
-
Якщо роботодавець, і посада ті ж, я б не чіпав
-
Це ок
-
З поясненнями може пройти. Потрібно пояснювати що ви не в нього дома працюєте, а просто тип роботи такий що не потребує офісу, бо виконується в клієнтів або на обєктах. І його дім це чисто адреса реєстрації, але не місце праці.
-
А якщо не біженство, а гуманітарна тимчасова віза? Так само тригер?
-
Зрозуміла, дякую! І вітаю вас ;)
-
До чого тут пощастить, коли на сайті сказано чітко, хто може податись і отримати.
-
Просто я не бачу сенсу сперечатися і щось доводити. Вважаю, що кожному потрібний власний досвід. Оскільки я особисто цей шлях не проходила, то хто зна - може комусь і пощастить 😊 І я теж читала, що лише для тих, хто отримав візу після 4 лютого 2024.
-
Дякую! Надіюсь так і є! Пишуть що для express entry і для інших програм різні вимоги, тому перепитую хто вже стикався з подачею з номінаціїєю з провінцій
-
Я б подавався, і про сик лів не згадував (хіба що ви очікуєте що вінбуде довгостроковим).
-
Будь ласка, скористайтесь перекладачем
-
Так а я про що?? Якщо ви виконуєте ці дві умови, то можна податись!! Але треба щоб саме віза була апрувнута 4 лютого або пізніше!
-
Ну може ви і праві зараз ось на роботі сиджу чекаю 7;30 поїду додому через магазин алкоголю виї*у рому теж так думати буду
-
Мої взагалі написали, що я одна і не захотіли морочитись. Думаю, це питання більше для тих кому робили LMIA
-
Вони звязуються з роботодавцем. Це стандартне питання, для більшості провінцій, але тому що в майже всіх провінціях така форма вже багато років існує, і HR коли заповнює знає кого фірма номінувала. Додатково в Альберті для малих компаній тепер квота по кількості номінованих, тому ящко забагато людей номінували - то більше не можна. Тому це і питають.
12 Jan 2024, 17:45
182572/434435
2 minutes ago