Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iuliia Moga
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть хто відправляв до Консульства в Оттаві запит на довідку без надання Витягу з Дії. Скільки часу заяйняло на отримання довідки ? Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t617157865T Offline
    t617157865T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    Гайз, хэлп, заполняю на маму PR, вопрос про dependants, ввожу инфу всю про младшую сестру - пишет missing information и не пускает дальше, где missing тоже не пишет. Кто-то сталкивался? Дякую🤌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Відправив вас до тематичної гілки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Добрый вечер!! В форме IMM008 есть вопрос о dependants. Но если я подаю заявление только на себя , у меня common law канадец, мне все равно тут указывать родителей??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Усе про допомогу у складанні канадського резюме тут : www.4ukraine.ca/resumes Ми опублікували посібник (з українським перекладом) та шаблони. Якщо після цього вам знадобиться більш персональна допомога, надішліть своє резюме на [email protected], і волонтер допоможе вам безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений Евгений
    wrote on last edited by
    А що це за програма така в НФ, для кваліфікованих робітників тільки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Знову ж таки по куает відмовляли окремим членам родини. А тут про такі випадки можливо знають консультанти. Але не повинні відмовити всім. Я вже десь писала що допустимо подаються всі. І от дорослий син до 22 роки. Під час процесу він одружується. В цьому випадку відмову він отримає
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ні, на той момент нам вже підтвердили ПР, мені ecopr a йому запит на паспорт для імміграційної візи. Але він був депендант який іммігрує. Якщо чоловік не іммігрує то йому нічого не висилають, тільки наприклад дружини одразу ecopr. Вона нічого не втрачає . Проблеми можуть виникнути лише на моменті розгляду анкети, коли вони все перевіряють, от тоді якщо чоловік не пройшов якусь перевірку, то нікому не дають. А так якщо вам одобрять, то все добре, все отримаєте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    В нас було по спонсорству. Дочка з Канади спонсорувала маму. Лист отримали 10.03.2022 і термін закінчення був 8.03.2023 І інший наш випадок який був 19 років тому. Мама спонсорувала 18ти річну доньку.Та сама процедура. Що тоді,що рік тому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    01
    wrote on last edited by
    Зрозуміло)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    і якщо би він не встиг (він встиг?), то і всій сім*ї би не дали PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    На своєму прикладі знаю що моєму чоловіку дали пів року лише з моменту отримання листа підтвердження ПР. Це було рік тому. Можливо щось змінилось. Або залежить від програми. Не знаю 🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    На жаль такі правила....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Якщо вам це не відомо то коли отримаєте результат в листі буде вказано що наприклад від сьогодні 2.11.2023 ваш чоловік може податися з цим листом на отримання міграційної візи до термін 1.11.2024. І все інше залежить від нього. Якщо він завтра подасть анкету то до місяця часу отримає візу для вʼїзду то віза буде числом наприклад з 15.11.2023 і до 1.11.2024. Майже рік. Якщо він подасть анкету через декілька місяців то звісно ж і віза буде до кінця терміну в листі. Але в загальному йому дається рік для того щоб він приїхав до Канади і на кордоні отримав copr
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Так, розумію Вас. На жаль на це питання не маю відповіді. Напевно треба консультуватися з імміграційним консультантом. Напевно якось брати відпустку, не знаю(( читала про приклади як для Куаєт чоловіки брали відпустку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    та ще і який не згодиться, бо має термін придатності
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Та ще й в обмежений час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    ну от і ще мені цікаво, як чоловіки, які на фронті чи в прифронтовій чи окупованій зоні мають здати ту біометрію та медогляд, які приймаються лише в 2 містах України?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ну якщо чоловік не іммігрує то за нього не треба платити, тільки за біометрію. І зазвичай імміграційна віза дається на пів року, не рік. Можливо для цієї програми будуть якісь поступки. Просто багато хто розуміє що війна не закінчиться скоро, на жаль, і ніхто не знає коли чоловіки зможуть виїхати. Але в них все одно буде шанс потім іммігрувати через дружину, по спонсорству, коли війна закінчиться дай Боже. Плюс ця програма це воззʼєднання з родичами, то мається на увазі що припустимо в жінки хтось вже є тут. Я думаю офіцери будуть мати це на увазі коли будуть приймати рішення. І я думаю вони розуміють про ситуацію з чоловіками в Україні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags