PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка хто знає! 6 місяців тому прилетіли до Канади м. Галіфакс з двома синами. Одному 18 другому 20 років. Працюємо на будівництві плануємо подаватись на ПР по Critical construction програмі. Чи є сенс подаватись по Гуманітарній програмі? Яка вірогідність відмови?
-
Доброго дня! Пишу щоб орієнтувались по термінах. 23.03.2024 створила профільна WES і на Апостиль, 26.04.2024 все оплатила і подала в роботу в Апостилі. 06.04. Апостиль передав інформацію в WES. 17.05.2024 отримала електронну версію еволюції ( хоча лист з приблизним терміном який мені прийшов з WES, був 31.05.2024) через тиждень прийшов конверт з Canada Post.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, що це може означати? Я головний аплікант і мій статус біометрії більше місяця in process. Хоча в мого чоловіка три тижні як completed. В чому може бути причина такої затримки? Може в когось також було? Хочу додати, що в п’ятницю нам двом зарахували медогляд. Щось я хвилююся дуже….
-
У нас 18 квітня Final decision і Портал 1....а далі тиша..
-
Ми з міста Одеса. Житло продали повертатись не плануємо.
-
‼️ Шановні учасники групи PRCUAET Нагадуємо, що в групі існують правила: t.me/prcuaet/89/192792 , які стосуються всіх. Ви бачите що присутня модерація, в тому числі і БОТом. Будь ласка, давайте поважати середовище в якому ми знаходимося і співпрацювати. Цей чат був створений і задуманий власником, як місце, де можна буде обмінюватися корисною інформацією між собою. Без закликів, спаму, негативу чи срачу. Для обговорення подібного існує дуже багато різних тематичних чатів поза каналом. Діє правило 1/3 попередження, воно розповсюджується для всіх і на всі гілки чату. Люди чудово бачать це, але продовжують порушувати правила і отримують попередження. Після 3 попередження надходить мʼют 30 днів автоматично, тож, якщо хтось усвідомлено йде на отримання попереджень, він/вона несе і відповідальність за подальші дії. Ми всі дорослі люди і не треба сподіваємось це ще раз пояснювати. Дякуємо за розуміння З повагою, Адміністрація ‼️
-
‼️ Шановні учасники групи PRCUAET Нагадуємо, що в групі існують правила: t.me/prcuaet/89/192792 , які стосуються всіх. Ви бачите що присутня модерація, в тому числі і БОТом. Будь ласка, давайте поважати середовище в якому ми знаходимося і співпрацювати. Цей чат був створений і задуманий власником, як місце, де можна буде обмінюватися корисною інформацією між собою. Без закликів, спаму, негативу чи срачу. Для обговорення подібного існує дуже багато різних тематичних чатів поза каналом. Діє правило 1/3 попередження, воно розповсюджується для всіх і на всі гілки чату. Люди чудово бачать це, але продовжують порушувати правила і отримують попередження. Після 3 попередження надходить мʼют 30 днів автоматично, тож, якщо хтось усвідомлено йде на отримання попереджень, він/вона несе і відповідальність за подальші дії. Ми всі дорослі люди і не треба сподіваємось це ще раз пояснювати. Дякуємо за розуміння З повагою, Адміністрація ‼️
-
Так, могу, але не могу передати квиток на самоліт, потрібно новий покупати, який зараз коштує більш, ніж я заплатив за себе та дитину. Доречі, сьогодні відповіли, що могут обидва батька подаватися, але не відповіли, чи мого паспорта достатньо буде чи завернуть мене з дитиною.
-
Апостіль підтверджує, що документ справжній. Наприклад нотаріус існує, заклад освіти дійсно видав цей диплом і тд.