PR CUAET
-
‼️ Шановні учасники групи PRCUAET Нагадуємо, що в групі існують правила: t.me/prcuaet/89/192792 , які стосуються всіх. Ви бачите що присутня модерація, в тому числі і БОТом. Будь ласка, давайте поважати середовище в якому ми знаходимося і співпрацювати. Цей чат був створений і задуманий власником, як місце, де можна буде обмінюватися корисною інформацією між собою. Без закликів, спаму, негативу чи срачу. Для обговорення подібного існує дуже багато різних тематичних чатів поза каналом. Діє правило 1/3 попередження, воно розповсюджується для всіх і на всі гілки чату. Люди чудово бачать це, але продовжують порушувати правила і отримують попередження. Після 3 попередження надходить мʼют 30 днів автоматично, тож, якщо хтось усвідомлено йде на отримання попереджень, він/вона несе і відповідальність за подальші дії. Ми всі дорослі люди і не треба сподіваємось це ще раз пояснювати. Дякуємо за розуміння З повагою, Адміністрація ‼️
-
Все вірно. Але з України в 16 років без приписного хлопцям виїхати можна, а в 17 вже ні. А якщо є вже приписне, то випускають за кордон до 18 років
-
Так, могу, але не могу передати квиток на самоліт, потрібно новий покупати, який зараз коштує більш, ніж я заплатив за себе та дитину. Доречі, сьогодні відповіли, що могут обидва батька подаватися, але не відповіли, чи мого паспорта достатньо буде чи завернуть мене з дитиною.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,Form 5604 Additional family information form, має термін дії?
-
Апостіль підтверджує, що документ справжній. Наприклад нотаріус існує, заклад освіти дійсно видав цей диплом і тд.
-
Апостиль підтверджує для вес, що те що написано - так і є, а не перекладає (хоча може, наскільки я зрозуміла). В мене теж з перекладом вже ідуть документи, але все одно треба в апостиль писати
-
Я навіть спеціально шукала в Оттаву, бо там найкраще відношення і хоч який то порядок.
-
Добрий день, бачу в кабінеті CRA що child benefit тільки на червень і все. Це воно ще оновиться? Чомусь іншу виплату на липень он показує, а це ні. Ми тільки в квітні почали отримувати..
-
А поняв, а то ми не туди глянули)
-
Всім доброго дня! Я незнаю, чи обговорювали цю тему в цій гілці чи ні, але мені треба уточнити. Я свій диплом бакалавра отримав як українською так і англійською мовами, чи треба і такому разі всеодно ійти через апостіль юа, чи можна і з такою версією податися самому?
-
Батьки мати та тату.
-
З 16 років присутність батьків не вимагається ніі подати паспорт, ні забрати. Більш того, дитина в цьому віці має право отримати й забрати паспорт, навіть якщо батьки категорично проти.
-
А если уже заявка отправлена и сдана биометрия уже поздно ?
-
Провінція не має значення, бо довідка про несудимість потрібна на федеральному етапі вже
-
Підскажіть будь ласка еміграційного консультанта🙏🏻
-
Добре, тоді і буду ьак робити, дякую!
-
Привіт. Не знаю чи ця гілка відповідна до мого запиту, але спробую. Сестра мого чоловіка була в Канаді два роки тому( без проблем) пішла в школу в 9 клас, провчилась місяць, повернулась в Україну. Зараз закінчивши 11 клас в Україні, планує знову вернутись в Канаду, навчатись в школі знову 1/2роки, набрати кредити, підтягнути англійську та вступати в коледж. Почала запитувати за школу і виявилось що вже не так просто) Навчання або платне, або її мама з ворк пермітом має працювати не менше 35 год в тиждень, щоб дитина могла навчатись в школі безкоштовно. Проте, вона тут планує бути без мами. Жити з старшою сестрою. Можливо, чиїсь діти/сестри/брати також планують йти до школи в вересні. Це всюди такі умови? розкажіть про ваш досвід. Дякую🫶🏼
-
Через апостиль, на сайті ВЕС саме вказано, що укр дипломи вони приймають тільки з цієї організації
-
Я перенесла ваше питання у відповідну гілку)
-
Питання по aos заповнення заявки на федеральному рівні: чи потрібні довідки по несудимості за останні 10 років чи з 18 років? Дуже дякую)
12 Jan 2024, 17:45
182656/431160
2 minutes ago