PR CUAET
-
Всім доброго дня! Я незнаю, чи обговорювали цю тему в цій гілці чи ні, але мені треба уточнити. Я свій диплом бакалавра отримав як українською так і англійською мовами, чи треба і такому разі всеодно ійти через апостіль юа, чи можна і з такою версією податися самому?
-
А если уже заявка отправлена и сдана биометрия уже поздно ?
-
Привіт. Не знаю чи ця гілка відповідна до мого запиту, але спробую. Сестра мого чоловіка була в Канаді два роки тому( без проблем) пішла в школу в 9 клас, провчилась місяць, повернулась в Україну. Зараз закінчивши 11 клас в Україні, планує знову вернутись в Канаду, навчатись в школі знову 1/2роки, набрати кредити, підтягнути англійську та вступати в коледж. Почала запитувати за школу і виявилось що вже не так просто) Навчання або платне, або її мама з ворк пермітом має працювати не менше 35 год в тиждень, щоб дитина могла навчатись в школі безкоштовно. Проте, вона тут планує бути без мами. Жити з старшою сестрою. Можливо, чиїсь діти/сестри/брати також планують йти до школи в вересні. Це всюди такі умови? розкажіть про ваш досвід. Дякую🫶🏼
-
Троє дорослих, двоє молоді і здорови, в Канаді тільки 6 місяців, я не консультант але якщо більше немає ніяких вагомих факторів, які відрізняють вам від інших бажаючих ( Одеса, війна то у всіх українців, але нажаль не всі проходять по гуманітарної програмі) та головне є можливість пройти по іншої програмі то вірогідність відмови дуже висока.