PR CUAET
-
Добре, тоді і буду ьак робити, дякую!
-
Привіт. Не знаю чи ця гілка відповідна до мого запиту, але спробую. Сестра мого чоловіка була в Канаді два роки тому( без проблем) пішла в школу в 9 клас, провчилась місяць, повернулась в Україну. Зараз закінчивши 11 клас в Україні, планує знову вернутись в Канаду, навчатись в школі знову 1/2роки, набрати кредити, підтягнути англійську та вступати в коледж. Почала запитувати за школу і виявилось що вже не так просто) Навчання або платне, або її мама з ворк пермітом має працювати не менше 35 год в тиждень, щоб дитина могла навчатись в школі безкоштовно. Проте, вона тут планує бути без мами. Жити з старшою сестрою. Можливо, чиїсь діти/сестри/брати також планують йти до школи в вересні. Це всюди такі умови? розкажіть про ваш досвід. Дякую🫶🏼
-
Через апостиль, на сайті ВЕС саме вказано, що укр дипломи вони приймають тільки з цієї організації
-
Я перенесла ваше питання у відповідну гілку)
-
Питання по aos заповнення заявки на федеральному рівні: чи потрібні довідки по несудимості за останні 10 років чи з 18 років? Дуже дякую)
-
Так, бо я бачив декілька гайдів, один через апотсиль, другий що просто через мейл копії відправити, от і нерозумію, як правильніше
-
Отримаєте через пару днів.
-
Несправедливо, я подал 22 марта и ещё ничего)
-
Також переконайтесь, щоб додатки також були англійською або французькою
-
Ну я це мала на увазі
-
Троє дорослих, двоє молоді і здорови, в Канаді тільки 6 місяців, я не консультант але якщо більше немає ніяких вагомих факторів, які відрізняють вам від інших бажаючих ( Одеса, війна то у всіх українців, але нажаль не всі проходять по гуманітарної програмі) та головне є можливість пройти по іншої програмі то вірогідність відмови дуже висока.
-
А у вас паспорт заканчивается в марте 27?
-
У меня ещё нет письма о биометрии
-
Ну которые помоложе🤣🤣🤣
-
ви отримали конверт на пошті чи в скриньку кинули?
-
А девочки??
-
так, на фізичну
-
А цей переклад від апостиль надходить на фізичну пошту? Бо я замовляла але нічого від них не отримала. Лише результат оцінки від Wes. Дуже дякую.
-
Емплоймент веріфікайшн леттер это ближе к Джоб офер или к Реферанс?
-
Для нон-ее треба з 18 років, незалежно від віку
12 Jan 2024, 17:45
182671/438507
about a minute ago