PR CUAET
-
Залежить від складу сім’ї
-
Доброго дня! Така ситуація, замовили новий паспорт в Торонто на дитину,заявником спеціально зробили чоловіка ще до нових законів, тому що мені от от народжувати, і з монреалю в Торонто не буде можливості їхати за паспортом. Чи видадуть чоловікові паспорт дитини,та при яких умовах ?
-
В Едмонтоні чоловікам призовного віку не видають документів, поки не з'явиться QR код в додатку Резерв +. Він має з'явитися після 18 го. Також не більше аніж за три до візиту треба в додатку натиснути на оновити данні.
-
@OstapBosak
-
Альберта,может подскажете нок?а дальше покажу работодателю пусть отталкивается от носка что нужно писать в скилах
-
Не реально, во все страны разослать на миллионы? Процедура не реальная)
-
Довідка надається на фед етапі і не залежить від провінції
-
Чому
-
Дякую
-
Всім привіт! Скільки часу діють довідки на ПР про несудимість, свідоцтва, апостиль освітніх документів? Бо зараз в Україні , але на піар того року ще не подаюсь . Хочу зрозуміти чи варто зараз все перекладати? Дякую за відповідь 😊
-
Это только предложение
-
В такому випадку так)
-
Дякую, тепер переконалась ☺️
-
Ну так я ж і кажу про це, процес дуже складний, тому не зрозуміло, чи їм вдасться це зробити
-
Після 31 липня можливо буде податися на загальних підставах, я знаю один шлях, наприклад якщо у дружини/чоловіка паспорт і ВП будуть ще валідні, вони повинні видати іншому з подружжя на ті самі дати, при тому що у іншого все буде добре з датами в паспорті, або ж вже були подані документи на виготовлення нового, і є підтвердження тому. Але як і завжди то IRCC, і все може бути не так як гадалося
-
Який статус повинен бути в додатку? Якщо В розшуку то не видадуть?
-
Це я тільки про вже виготовленні паспорти. Зараз в посольстві інформація з перших вуст.
-
3 дітей 2 дорослих і 4 виплати в кабінеті по 210
-
Ні це не припущення, ircc ця інформація представлена на сайті (зараз не буду шукати де саме, гугл робить дива і доможоже з цим) так само це підтвердив міг. консультант, але 100% гарантії я не можу дати так як не проходив ще цей шлях
-
Не знаю
12 Jan 2024, 17:45
Post 182740 of 387326
4 minutes ago