PR CUAET
-
Доброго дня якщо подаємося на номінацію я з дівчиною і я як основний аплікант нам треба підтверджувати common law чи це вже для федерального етапу ?
-
Але бачите, закономірність якась теж не до кінця прослідковується. У нас із вами подача в один день, фінальне рішення в один день, а термін дії нових пермітів вже чомусь мають день різниці.
-
Может кто скинуть мне свой пример как составляли данный документ. Мой работодатель не в состоянии это сделать, я хочу сам заполнить и чисто на подпись принести.
-
Ні. Громадянство залишається, а паспорт анулюється) Процедура виходу з громадянства надзвичайно важка, а під час дії воєнного стану неможлива
-
Так я вже здогадалася що саме там є адреса 👍
-
Безпека паспорта не значить без громадянства
-
Всім привіт, чи можливо податися на ворк перміт з паспортом із дії чи продовжити якось цей алкоголь перміт із паспортом із дії? Хтось робив так? Бо паспорт підтягнувся до дії, але забрати поки не можна
-
Я рад за всех) я в шутку написал. Мне то главное на номинацию податься, а ВП это уже вторично
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, по гуманітарній програмі потрібно здавати CELPIP / IELTS? Дякую
-
Тебе не позбавили громадянства
-
От офіційний сайт. Навіть без доступу до державних баз перевірити елементарно. Усі втрачені паспорти, строк дії яких не завершився, і про яких було подано відповідну заяву, стають анульованими, щоб ними не могли скористатися зловмисники
-
Так здається післ ануляції паспорта людина стає особою без громадянства,і може просити притулок в країні якій перебуває чи ні?
-
Перевірка недійсних документів :: Державна міграційна служба України dmsu.gov.ua/services/nd.html
-
Вы правы. Прсмотрела еще раз, дали до 3 июня. Перепутала сначала день 3 число с числом 3 месяца март)) Таки дали на 3 года от даты решения.
-
Интересно, а если мы выедем все, но не успеем оплатить, все что мы вписывали сохраниться для следущего раза?
-
Якщо ви зараз в Україні і візьмете довідку про несудимість до виїзду, то вона діятиме лише 6 місяців.
-
Вам вдалося отримати відповідь на питання?
-
Дякую🤗
-
Бажано. Додає ваги те, що ви знаєте мову в контексті адаптації та інтеграції у суспільство
-
Может быть потому что мой паспорт подовжений и срок его заканчивается в середине июня. А так получается в один день подались, в один день решение.
12 Jan 2024, 17:45
182786/440420
19 minutes ago