PR CUAET
-
А про те, чи діти повинні жити під бомбардуваннями, в IRCC не мало би виникнути сумнівів? В ідеальному світі все так і мало би бути, як ви кажете, але реальна ситуація трохи інша.
-
Я ні в кого каміння не кидаю. Але розмірковую. Можливо хтось задумається і подасть чоловіка якщо все рівно все потрібно оплачувати,а він якщо не захоче то і не приїде. Після того як отримає міграційну візу буде мати рік на роздуми. Але зате перед офіцером буде все чисто
-
-
Фрінглиш. В мене дитина теж вижає щось на кшталт ай фіні кейк
-
Добрый день, кто может посоветовать адвоката по бытовым вопросам?
-
Хто подавав свого партнера на пр, як підтвердити шлюб? в мене є лише копія свідоцтва про шлюб, переклад зроблений в Україні і завірений нотаріусом. це підійде?
-
Can you help me AVEC cette aplication ))))
-
Если вы не в Украине, то вашу потом по правильному в консульство. Мужу через консульство не надо, он же в Украине. Он получает оригинал бумажный (не электронный через дию) , переводит, пересылает вам. Но справка из Украины, если он там, то имеет срок действия. Учтите это тоже
-
Заявителю только или всем подающимся ?
-
Ну якщо припустимо говоримо про подружжя, то юридично вони одне ціле навіть якщо хтось з них не іммігрує. І якщо той із подружжя хто не іммігрує не пройде якись етап, то інший не може іммігрувати також 😏 такі в них правила. Можливо проблеми зі здоровʼям або з судимістю, вони рахується як одне ціле. Так мені пояснили.
-
Мені здається це не правильно.Тобто на медогляд його не повинні кликати,так само як і на біометрію. От скажіть це те саме як ми вказували рідних коли подавались на куает. І вказати ми повинні,але якщо вони з нами не їдуть чи не притендують на пр то для чого це все