PR CUAET
-
Про це потрібно повідомити в провінцію та IRCC. Переважно можуть дати два місця на знаходження нової роботи але якщо її не знайдете можна втрати номінацію.
-
Справа у тому що вони кажуть що тут такої особи в них нема
-
Це вже на федеральному
-
Це внутрішнє питання компанії. Якщо HR наділений відповідним повноваженнями то може. Вони це самі між собою повинні вияснити хто з них має на це право. Але грубо кажучи це той хто може від імені компанії щось декларувати заявляти чи підписувати
-
Заповнити повинен представник роботодавця. Чи це буде HR чи ні, це вже їхнє внутрішнє питання. Але документ заповнюється і підписується саме роботодавцем
-
Монобанк?
-
Не є
-
Якщо можете показати що підтримка дитини в Україні буде значно гірша або взагалі неможлива то з цього можна збудувати
-
у нас в семье все работает. эта отметка означает что ворк пермит проделан на тех же условиях я звонила в IRCC
-
Тому функцію застосовано не було. Було попередження без функції. Щодо правил - будь ласка перечитайте #7 і частково #8 Далі будемо застосовувати функцію за потреби (сподіваюсь ні)
-
Одеса як потенційно прифронтове місто маленький фактор. Те що ви продали житло не фактор взагалі
-
У сожалею да, но интересно именно, если у человека его нет , что делать 😕
-
Якщо плануєте подаватись на провінційну програму то в чому зміст гуманітарної?
-
Наразі як я зрозуміла така ситуація із 99% роботодавців, бо ніхто нічого за таке не чув і не стикався і всі (вибачте) очкують
-
Ну здесь уже не согласен, правила нарушены не были
-
А у вас всією сім’єю закінчувалися охіпи?Їх можна продовжити не раніше як за 90 днів до кінця самих карток
-
Якщо в них є фізичне місце праці то не повинно бути проблем. Головне щоб і ви і роботодавець і фізично ні це праці роботодавця було в альберті
-
А хтось працює у Вашій сімʼї з такою поміткою у WP ?
-
Доброго вечора,чи є тут хтось з Нью Браунсвіка?
-
Але ж охіп так як я написала продовжують за 90 днів до закінчення. Як вам продовжили наперед незважаючи на те що у вас нові перміти?
12 Jan 2024, 17:45
182919/439872
about a minute ago