PR CUAET
-
Мені теж підписали без проблем і питань
-
Проще я бы сказала чем пиар)
-
Пройшов ще один день очікування )))) Може хтось щось отримав нове?
-
Бажано чим більше тим краще звичайно. Але ще краще вказати правдиву інформацію! Є табличка де написано яка суму бажано мати на рахунку, але то вимоги до ЕЕ кандидатів. Тож можна припустити, що кількість грошей на рахунку для кандидатів non EE не має суттєвого значення для розгляду справи на федеральному рівні.
-
Пиво было лучше😂
-
Нет . Я уточнила сказали фотографируют на новый только когда я пиар получу. Не нас не детей не фотографировали. Мы тоже удивились так как бронировала 4 места. Уточнила у девочек в Оттаве тоже не кого не фоткали
-
Ну це вже не можливе. Усім на новий охіп потрібно фотографуватися
-
У меня все знакомые кто получил новый ворк пермит обновили охип , не кто про 90 дней не чего не говорит, нам выдали по 2027 год охип
-
Бути обраним і податися за півроку. Отримати за цей час не обов'язково
-
Колишнього ні, тільки теперішнього
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка у дитини закінчується паспорт в серпні місяці, ми зараз робимо новий паспорт але я розумію що ми не встигнемо зробити до серпня новий паспорт і новий стаді Перміт. Чи можливо зробити новий стаді перміт якщо буде протерміновани сроки . Дякую
-
Я тоже переживала что б продлили ОХИП , но так как выдали вообще не смотря даже паспорта..и мы приехали всей семьей сказали что я могла сама прийти ..принести пластик и новый ворк пермит
-
Всім привіт ,коли наступного разу будуть роздавати слоти?Коли будемо ловити слоти?
-
Так тільки не дівчина а дружини
-
Вітаю, підскажіть будь-ласка які ще треба документи від роботодавця крім job offer i reference letter ? Після останніх змін
-
Мой муж сказал что это первый раз так быстро все сделала что за паркинг 15 мин
-
Можливо хтось має досвід, продовження паспорту, або виготовлення нового. Якщо немає місця реєстрації в Україні, чи можу я подати документи на паспорт, чи без реєстрації не приймуть документів?
-
Ну вот как для меня тоже было странно ..мои даже к окошку не подходили ..и дочка ушла в школу как услышала что она не нужна
-
Але я працюю в сімейному бізнесі скажемо так, компанія порівняно невелика
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
182954/433116
about an hour ago