PR CUAET
-
Если вы не в Украине, то вашу потом по правильному в консульство. Мужу через консульство не надо, он же в Украине. Он получает оригинал бумажный (не электронный через дию) , переводит, пересылает вам. Но справка из Украины, если он там, то имеет срок действия. Учтите это тоже
-
Заявителю только или всем подающимся ?
-
Ну якщо припустимо говоримо про подружжя, то юридично вони одне ціле навіть якщо хтось з них не іммігрує. І якщо той із подружжя хто не іммігрує не пройде якись етап, то інший не може іммігрувати також 😏 такі в них правила. Можливо проблеми зі здоровʼям або з судимістю, вони рахується як одне ціле. Так мені пояснили.
-
Мені здається це не правильно.Тобто на медогляд його не повинні кликати,так само як і на біометрію. От скажіть це те саме як ми вказували рідних коли подавались на куает. І вказати ми повинні,але якщо вони з нами не їдуть чи не притендують на пр то для чого це все
-
Дякую. Ми подалися у червні. Знаю, що багатьох зі знайомих, хто подавався пізніше, то через 1,5-2 тижня покликали на біометрію. Нас - ні. Ось думаю, від чого це залежить 🤔
-
@OstapBosak раньше писал, что копию этого документа обычно не прикладывает.
-
Подскажите пожалуйста, свидетельство о рождении необходимо для подачи ?
-
Уточніть, будь ласка
-
Доброго дня. Підкажіть, пліз, якщо хтось знає , а чому деяких викликають на біометрію, а деяких не викликають після подачі?