PR CUAET
-
У человека документы старого образца, может, из-за этого.
-
А хтось тут подавав диплом на евалюацію через IQAS? Не знайшла таку гілку, питання ось у чому подала заявку ще 15 квітня, а статус не зсунувся досі, просто submitted, чи є сенс їм писати/дзвонити? Які зараз терміни евалюаціі? Бо коли я подавалась писалось на сайті до 6х тижнів, які вже минули
-
Вы не можете открыть счёт в украинском банке без наличия ИНН, только, если у Вас религиозный отказ от него
-
Я теж оплатила біометрію ще 8 квітня і теж тишина, запит не приходить і в трекері висить In progress, теж телефонувала, сказали, чекайте, скоро отримаєте і більше тижня нічого 🤷♀️
-
Форма IMM 5669, section H: addresses. Потрібно вказати адреси якщо прожив більше 6 місяців чи усі окрім подорожей?!
-
Или вписан в паспорт
-
Тогда - не знаю 🤷♀️ Просто она пишет, что у неё вообще такого нет. Если документы старого образца, то не может быть, что его нет, только из-за религиозных соображений.
-
В Канаді common law partner = husband/wife при наявності підписаної IMM 5409- the Statutory Declaration of Common-Law Union
-
👨👩👧👦Нові Pilots для нянь та доглядальниць 🇨🇦🇨🇦 17 червня завершуються дві пілотні програми імміграції для нянь та доглядальниць. Але Канада має намір їх перезапустити, а на час перезапуску розпочнуть роботу дві нові програми 🎉 Нові пілоти вигідно відрізнятимуться від попередніх: ✈️ Уряд обіцяє видавати кандидатам ПМП одразу після в'їзду до Канади, а не після 1 року роботи 🏢 Няні та доглядальниці зможуть працювати не тільки в сім'ях, а й в організаціях, що надають догляд вдома 🗣 Потрібно буде мати рівень мови CLB 4 (базовий рівень) замість CLB 5 🎓 Достатньо шкільної освіти, раніше була потрібна будь-яка освіта після школи 🔹 Для нових пілотів, як і раніше, потрібно попередньо знайти роботу в Канаді, а також буде потрібен досвід роботи за професією, але чітких вимог до досвіду немає. Додаткова інформація буде відома після запуску програм. #irccNews #newPilot #careProvider #carier #няні #новийПілот