PR CUAET
-
8 грудня їду в Оттаву з Лавалю або Монреалю ,кому потрібно можу завести в консульство України, з вас плата за бензин 😉
-
Саме тих кого впускають але мова про тих хто не збирається тут жити
-
І не зрівнюйте аплікації по Куаєт та ПР. Там абсолютно різні перевірки. На Куаєт будемо чесними майже не перевіряли нікого. А тут вже інша справа, вони повинні розуміти кого впускають в країну на постійне місце проживання 😁
-
Спілкувалась з імміграційним консультантом, ця інформація від нього. Але звичайно якщо хтось хоче додатково отримати інформацію по їхньому кейсу, то я б рекомендувала це зробити, якщо в чомусь не впевнені. Я саме так і зробила 👍
-
Бо написано if applicable. Якщо вже будуть всі свідоцтва (birth, marriage etc), то не потрібно ще national identity. Зрозуміло! Дякую
-
Мені здається це не правильно.Тобто на медогляд його не повинні кликати,так само як і на біометрію. От скажіть це те саме як ми вказували рідних коли подавались на куает. І вказати ми повинні,але якщо вони з нами не їдуть чи не притендують на пр то для чого це все
-
Дякую!
-
Дякую. Ми подалися у червні. Знаю, що багатьох зі знайомих, хто подавався пізніше, то через 1,5-2 тижня покликали на біометрію. Нас - ні. Ось думаю, від чого це залежить 🤔
-
@OstapBosak раньше писал, что копию этого документа обычно не прикладывает.
-
З 15 листопада порядок запису змінився. Зараз запис через Е-чергу за допомогою Дія підпис. Тому це ще складніше:(. Ніхто не знає коли вони сервер перезавантажують і о котрій годині з'являються місця
-
все йде по етапам. Після першого етапу approval in principle буде перевірка бекграунда та на предмет потенційної inadmissibility - на цих етапах по гуманитарной програмі зазвичай і шлють запрошення на біометрію t.me/prcuaet/2427/30833
-
Спасибо
-
Подскажите пожалуйста, свидетельство о рождении необходимо для подачи ?
-
Уточніть, будь ласка
-
Так. (Моя програма - AOS)
-
ще викликають
-
Доброго дня. Підкажіть, пліз, якщо хтось знає , а чому деяких викликають на біометрію, а деяких не викликають після подачі?
-
Це в чек-листі по Вашій програмі зазначено, що потрібна копія внутрішнього паспорту?
-
Вітаю. На федеральний етап потрібно подати копію national ID. Тобто потрібно перекласти всі сторінки, на яких є написи, українського внутрішнього паспорту і так подати? Вірно? Чи лише першу сторінку?
-
сейчас перечитал statement - нет, конкретно об этом мы не писали. В самом первом абзаце написали так: I (ФИО), born on (дата рождения) would like to submit a Humanitarian and Compassionate Grounds (сейчас вроде Grounds переименовали в Considerations) application for permanent residence. Below is the statement of factors relevant to this application. И дальше уже рассказывали свою историю с отсылками на вспомогательные документы (support letters etc.)
12 Jan 2024, 17:45
18298/468293
4 minutes ago