PR CUAET
-
Наш поставив 0 і все))) але ми перші мігранти на роботі в компанії.
-
Да и в Тд банке и CIBC 50$ за перевод Очень дорого выходит
-
Мої наприклад можуть боятися додатковою відповідальності, бояться що конкуренти щось дізнаються, або махінації якісь, ділитись конфіденціальною інформацію, це я так розумію.. але я сподіваюсь що мені все підпишуть, просто їх теперь вмовити треба
-
Наш поставив 1, нікого не питав, що там ставити… ну таке
-
Я не знаю) чесно в моїх канадців і так зрив мозку сьогодні. Бо вони всім дружно думали і вирішили, що наступній людині будуть писати 1, бо типу мене подали. Але я хз чи це добрий хід думок
-
Не той чат
-
+++
-
А чим саме ця саме authorization form така страшна для роботодавців? Якщо вона дійсно не несе ніяких ризиків, то чого тоді компанії не хочуть її підписувати, якщо компанії нема чого приховувати. Значить сам бізнес веде якісь тіньові махінації, можливо з доходами, або іншим?
-
@OstapBosak 🙏🙏🙏 Допоможіть ,будь ласка! Заповняємо зараз аплікацію га rural renewal stream в нам вибиває частину з LICO при тому ,що вибрали що вже в Канаді . Що робити?
-
Ви бачили першу половину другої сторінки ? Ця інформація не те щоб якась повна таємниця, але її можуть запросити якісь органи податкові або інші аудити, то ще ок, але Васі пупкіну для імміграції… ну як би вони не те що бояться, а воно їм не треба іміграційній установі надавати такі дані і доступи. Так би сказати «ми не зобовʼязані, тому не будемо»