PR CUAET
-
Якщо цікаво, тут детальніше : t.me/prcuaet/154365/209933
-
Я щось вже не розумію, чи то правила змінились. Ми, наприклад, зробили копії дипломів, завірили їх в університеті (кимось з деканату), переклали і все. Вже отримали свою евалюсьйон компоратів
-
Зрозуміла, дякую)
-
Добрий вечір, підкажіть, чи потрібно буде на етапі подачі на номінацію підтверджувати зміну прізвища(свідоцтвом про шлюб), чи потрібно додавати цей документ до аплікації? І якщо так, то з завірений перекладом як я розумію. Якщо ні, поправте) Дякую!
-
Тоже интересует этот вопрос, стоит ли указывать адреса если жил у родственников месяц в отпуске? Я так понимаю указаны должны быть адреса так, чтобы не было пробелов в датах.
-
Страховий агент українець Володимир, 431-334-2955 м.Вінніпег Найкраща ціна по страхуванню життя з розширенними можливостями А також він може допомогти по питаннях: -Пенсійні заощадження; -Заощадження на майбутню освіту дітей; -Заощадження на перший внесок при купівлі першого канадського житла; -Інвестиційні вклади; -Страхування (коротко- та довгострокове); -Страхування при поїздках в інші країни. І т.д. Рекомендую!
-
Дякую
-
Дякую