PR CUAET
-
Каковы шансы что резерв + так не делает? 0 или 0? Если вы на территории Украины, даже не думайте ставить резерв и дию снесите
-
Ну тоді вже по вашій логіці потрібно видаляти Монобанк, Приват, Нова пошта, Розетка, Олх і т.д. а то якось обмежуватися двома додатками не цікаво
-
На олх через новую почту, и монобанком оплатить
-
Також шапочку з фольги потрібно десь замовити 😂
-
Ну получается да, банки точно. Их очень легко прогнуть выдавать местоположение клиентов. Остальные приложения хз, не вижу необходимости в них, если вы заграницей. Может разве что новая почта. Хотя без банков проблематично перегнать деньги от продажи недвиги
-
я про наличие возможности так сделать, если вы заграницей, то пофиг. а вот если вы в Украине остались...
-
Друзі, вітаю. Маю запитання - їду 29 липня в Україну, повертаюсь 4 вересня, квитки вже купила 8 місяців назад, тобто до подачі ще на піар. 3 місяці, як здала відбитки пальців. Як мені не нашкодити процесу отримання перманенту і поїхати в Україну і заїхати назад в Канаду, якщо раптом отримаю лист одобрення десь у цьому ж часовому проміжку. Який проїзний документ я маю про всяк випадок взяти з міграційної служби з собою і як це зробити? Дякую за фідбек.
-
Вибачте не втримався, ту статтю що ви скинули це слідкування відбувалось в рамках кримінальної справи, а не просто хтось захотів його знайти, чувак був організатором схеми на мільйони гривень це якось не має ніякого звʼязку з нами простими смертними
-
І знов ж таки в рамках кримінальної справи можливості безкінечні
-
В Україні щоб найти людину ніякі додатки в телефоні не потрібні, один запит через СБУ і по номеру телефону вас пілінгують де б ви не були. Можна взяти виписку з банку подивитись де ви частіше всього знімаєте гроші, де купляєте продукти за яку адресу платите комуналку, вот і все. А в додатки типу Дія, Резерв можна і через VPN заходити
-
Ну будем надеется что мужчины заграницей не станут криминальными преступниками за уклонение. А то что уже нашей власти терять
-
Потрібен переклад чеських довідок на англ , є в когось контакти і яка ціна перекладу ?
-
Навіть якщо всі одночасно станемо кримінальними злочинцями що дуже важко уявити бо це мільйони людей по всьому світу незалежно від дати виїзду та віку 18-60, це не буде прирівнюватися до тих самих вбивць, шахраїв і т.д. Я думаю ніякий Інтерпол, Европол не буде навіть брати стільки людей в обробку, у них сайти ляжуть поки вони будуть публікувати наші з вами фізіономії, а дальше це потрібно буде за кожним виїзжати, арештовувати, депортувати бо в рамках кримінальної справи тільки депортація, а це місяці очікування в імігріграцяйних тюрмах на оформлення всіх документів, а це мільйони на утримання нас всіх там, а потім ще якось транспортувати потрібно цих всіх людей. Це дуже прям дуже важко уявити як це має виглядати офіційно
-
Кому не продлили ворк Перми как дальше поступать? Если платно подать они продлят ворк?
-
Вітаю. Підскажіть таке, я в березні відправив декларації поштою як федеральні, так і провінційні (квебек). З тих пір тиша, ні повернення, ні жодного іншого повідомлення. Як краще поводитися, чекати чи кудись звертатися?