PR CUAET
-
Вітаю. Підскажіть таке, я в березні відправив декларації поштою як федеральні, так і провінційні (квебек). З тих пір тиша, ні повернення, ні жодного іншого повідомлення. Як краще поводитися, чекати чи кудись звертатися?
-
Ні, Ви маєте надати вже завірені копії дипломів. МІФІ лише визначає, якому рівню освіти в Квебеку відповідає Ваш диплом.
-
Подскажите Ваш кейс пожалуйста, был действительный паспорт до 27года? Или срок истечения паспорта кончается в 2024/2025?
-
Тоже видел это сообщение, но откуда инфа не написано. @OstapBosak подскажите как заполнять?
-
Скажіть будьласка, При зверненні на виготовлення паспорту, чи потрібно мати з собою ксерокопіі документів чи вони робляться на місці в консульстві, дякую
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Скажіть будьласка, що перше приходить АОР чи дозапрос на мілітарі ??
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Теж цікавить це питання. @OstapBosak підкажіть будь ласка. Дякую.
-
А через який час приблизно, після здачі біометріі приходить аіп ?