PR CUAET
-
Подозрения что начался summer break, больше ничего, к сожалению.
-
Возможно, кому-то пригодится курс по ИИ и трейдингу. Отдам за спасибо, пишите в личные сообщения, чтобы не засорять здесь.
-
Вітаю. Підскажіть таке, я в березні відправив декларації поштою як федеральні, так і провінційні (квебек). З тих пір тиша, ні повернення, ні жодного іншого повідомлення. Як краще поводитися, чекати чи кудись звертатися?
-
Мне кажется Торонто по шустрее будет.Но так или иначе придут справки однозначно, Я думаю что так долго только потому что они практически не работают, консульство в Торонто работает только пару часов в день 💀💀
-
Дайте будь ласка посилання хто знає чат, де обговорюють тільки АОS? Бо тут суцільна каша, все разом
-
Ні, Ви маєте надати вже завірені копії дипломів. МІФІ лише визначає, якому рівню освіти в Квебеку відповідає Ваш диплом.
-
Дякую
-
Подскажите Ваш кейс пожалуйста, был действительный паспорт до 27года? Или срок истечения паспорта кончается в 2024/2025?
-
Тоже видел это сообщение, но откуда инфа не написано. @OstapBosak подскажите как заполнять?
-
Скажіть будьласка, При зверненні на виготовлення паспорту, чи потрібно мати з собою ксерокопіі документів чи вони робляться на місці в консульстві, дякую
-
Здається, період нарахування child benefits з червня до червня. Тобто зараз вони перерахують суму згідно вашої нової декларації та з липня буде нова сума до наступного червня. Пізніше все з'явиться в кабінеті
-
Милитари после аип уже
-
Аор
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Скажіть будьласка, що перше приходить АОР чи дозапрос на мілітарі ??
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Теж цікавить це питання. @OstapBosak підкажіть будь ласка. Дякую.
-
А через який час приблизно, після здачі біометріі приходить аіп ?
-
Скиньте пожалуйста образец декларации от работодателя. Её нужно подгружать на начальном этапе?
-
Зрозуміло, дякую
12 Jan 2024, 17:45
183211/436973
4 minutes ago