PR CUAET
-
Скажіть будьласка, При зверненні на виготовлення паспорту, чи потрібно мати з собою ксерокопіі документів чи вони робляться на місці в консульстві, дякую
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Скажіть будьласка, що перше приходить АОР чи дозапрос на мілітарі ??
-
Доброго всім дня! Звертаюсь до вас с проханням поділитися контактами:) Буду подаватись на ПР через програму «Family Reunification», сама знаходжусь в Торонто (Онтаріо). 1. Нотаріально потрібно завірити декларацію. Хто це вже робив, поділіться будь ласка координатами. 2. Переклад свідодства про народження, чи внутрінього паспорту (не знаю що краще). Наскільки зрозуміла потрібен нотаріальній переклад. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻 Я шукала в чатах ці питання, але не знайшла нічого:(
-
Теж цікавить це питання. @OstapBosak підкажіть будь ласка. Дякую.
-
А через який час приблизно, після здачі біометріі приходить аіп ?
-
Доброго дня, написали вам
-
Вам треба в ваш небіометричний паспорт поставити Шенгенську візу.
-
Написали вам
-
Вам ліпше звернутись до адвоката або консультанта, людей які дійсно більш розуміються на імміграційному законодавстві.
-
В моїй ситуації це критично важливо, бо через малу кількість людей подаватися в цілому може тільки один. І якщо цей один для IRCC це я, то все ок. Але якщо «1» то малось на увазі хтось до того? То виходить можуть бути проблеми 🥲