PR CUAET
-
Вам ліпше звернутись до адвоката або консультанта, людей які дійсно більш розуміються на імміграційному законодавстві.
-
Наші написали 1
-
Такаж ситуація , після чоловіка ще хлопець хоче взимку, але роботодавець впевнено написав 1🤷♀️
-
В моїй ситуації це критично важливо, бо через малу кількість людей подаватися в цілому може тільки один. І якщо цей один для IRCC це я, то все ок. Але якщо «1» то малось на увазі хтось до того? То виходить можуть бути проблеми 🥲
-
Доброго дня шановно громадо, підкажіть будь ласка чи можна ще отримати візу КУКАРЕК? CUCARET
-
Так, мені помогли б з ЛМІА, якщо цитую «не лишилось би жодних інших варіантів»
-
І як після цього? Щось почав розуміти роботодавець, чи так і незахотів нічого робити?
-
Думаю так. До того як відкрили АОС, в мене стояло питання щодо LMIA і керівник не дуже був до того схильний. Ми брали консультацію в Остапа де він йому пояснюв що чого і які ризики/підводні камені для компанії 👍
-
Доброго ранку усім. Скажіть будь ласка на цьому скріншоті що нижче означає що мож документи були надіслані енік україна безпосередньо до WES і мені тепер треба тільки очікувати? Дякую за пояснення наперід.
-
Дякую дуже! Я у Ванкувері!
-
Ось в кінці речення Остапа
-
Так
-
Тобто це можливо, якщо навіть робота взагалі не пов'язана з френч?
-
Номинацию может и получил, но основная проблема на федеральном этапе могут завернуть, где-то девушка писала, что федералы не приняли парттайм опыт и пришел отказ, номинация сгорела(((
-
Скільки це рахується мала кількість людей? Цікаво, яке взагалі співвідношення можливих аплікантів до кількості
-
Аа, дякую. Тоді все ок
-
Воно якось вираховується від того скільки у вас парт тайм/ фул тайм. Не пам’ятаю точної формули
-
Пишуть що не обов'язково жити, саме головне щоб були штампи заїзду
-
Это уже после подачи на номинацию? Точно?
-
Якої форми?
12 Jan 2024, 17:45
183236/426689
5 minutes ago