PR CUAET
-
В такому випадку я б пробувала, бо ото рік очікування то ні в які ворота
-
На компі заповнювали, підпис , ініціали і словом все що на другій сторінці - від руки
-
Мій керівник теж так і подумав. + він каже шо я і є людина яка “waiting to be assessed” але я потім ввечері почала перечитувати питання і здалось що по іншому його можна трактувати
-
Скажіть будьласка, При зверненні на виготовлення паспорту, чи потрібно мати з собою ксерокопіі документів чи вони робляться на місці в консульстві, дякую
-
Допоможіть нашому Герою стати на ноги! 5 років ми прожили за кордоном, як почалась війна мій чоловік прийняв рішення що повертається назад до України захощяти її, адже і я сином повернулися до дому. Зараз він потребує Вашої допомоги він в тяжкому стані. Військовий з 46ДШВ отримав важкі поранення на Донецькому напрямку! Зараз в реанімації Допоможіть будь ласка він ризикував своїм здоров'ям щоб наші ночі були тихими. Зробіть максимальний репост цього поста чи донатом . 4847730310251492 Назаренко Максим Всім дякую Разом ми сила
-
Тут есть девочка, которые получили пр с ребенком с болезнью, кажеться аутизм, там доктор должен написать письмо в котором напишет степень и расходы, насчет пмж в Европе, думаю да возьмите консультацию около 200-300$ но все для себя выясните и не потеряете время....