PR CUAET
-
Форму 0191 підписувала фізично в даунтаун Торонто тут, десь $17 вийшло toronto-notary-public.com Для перекладів дешевше в українському бюро перекласти, дивіться скільки вам документів треба перекладати - якщо багато точно є сенс в українське звернутись.
-
Наталия причина репорту?
-
Привіт, Я так подавався і мені не зробили новий WP. Сказали що треба копія оригіналу паспарту. Десь в чаті вище писали що отримали без копії оригіналу…
-
Це якось перевіряється? Тобто в тебе на будь-якому етапі можуть запросити підтвердження що ти все ще маєш 30+ годин щотижня навіть після подачі аплікації?
-
Дякую, матиму на увазі. Я читала про дозапити, але чомусь думала що вони щоб підтвердити твою eligibility (12 months 1560 hours) на момент подачі. А на час розгляду аплікації - job offer, як підтвердження eligibility.
-
Тепер розгляд справи буде 7 місяців плюс федеральний скільки приблизно? Ще плюс стільки ж десь ?
-
Нет. Это конверт предоплаченый Экспресс. Там вы пишите свой адрес в окне получателя. И когда приходит ваш паспорт в Консульство в Оттаве, они просто кладут паспорт в конверт и отправляют его к вам домой. Предупреждают о рисках утраты конверта и что если потеряется то это ваши проблемы.