PR CUAET
-
Що таке аіп?
-
Edmonton: Available slots on: 2024-06-14
-
В Альберті. Дія це якщо ви в консульство на переклад будете відправляти. Апостиль на довідку з мвс треба. Яку також на сайті мвс можна спокійно взяти.
-
Добрий день. Підкажіть де можна ще зробити підтвердження диплому крім WES (Диплом був виданий на англійській мові)
-
Официально лето в Канаде начинается с 21 июня, но кажется что летний перерыв у них уже начался 😟. Вроде бы только обсуждали, что вот закончится зимний брейк и начнется движение, но движения как такого и не было, и уже летний брейк начался. С таким успехом в таком же режиме скоро начнем зимний брейк обсуждать 😟
-
Наразі контакти агента, якого я мала, вже не актуальні. КНР зробив жорсткіше умови отримання довідки, і вимагають оригінали паспорту & прописку. В інтернеті існують агенції що пропонують китайську довідку за 700+ Кад/місто, проте не можу казати на пільги вони фейкові/ні. Найоптимальніший варіант наразі: - поїхати і взяти самій - зробити довідку через довіреність на вашого китайського друга
-
Зараз готуюсь до ielts, англ вільно знаю, виглядає важче отримати Б2, ніж тефак 😱 жахлива структура, в тефак вона дружня до студентів ( спікінг правда ніби ок в іелтс)
-
Если компания зарегистрирована в 2023 году в Альберте, хотя оперировала тут с 2018го как Федеральная корпорация, она все равно не подходит?
-
Письмо та читання? Загалом спеціально ці компоненти не вчив. Читав багато французькою, поки саму мову вчив, читав маю на увазі підручники і тд, не худ літературу, тому загалом з тим проблем не було. Пройшов пару мок тестів на ютубі щоб зрозуміти структуру. Там перші 20 питань дуже прості, відповіси на них - Б1 гарантовано. Далі трішки важче, але загалом якщо вмієш читати і аналізувати, то на пару питань важко не відповісти. З письмом цікавіше. Я до того взагалі жодного разу не писав на фр мові і мав/маю великі проблеми з розуміння де буква е, а де е з хвостиками в різний бік. Прийшлось завчити пару десятків основних слів типу école, être, été і тд. Далі просто на ютубі дивився мок тести, як люди пишуть і пробував сам писати на ті теми, писав не багато, може в сумі 6-8 ессе. Основне було зрозуміти структуру яку вони хочуть, завчити transition words and phrases і правильно їх вжити.
-
Згоден що не складна, тільки проблема в корупції у владі. І люди на заході будуть хотіти доказів, що саме цю людину треба депортувати. Короче дуже багато спротиву. Те що це можливо і може навіть розглядається як один з сценаріїв я не сумніваюсь. Плюс це легко коли ти 5-10 людей намагаєшся силою затягнути, а коли це тисячі і сотні тисяч? Буде 1001 проблема яку треба буде вирішувати.
-
Написали шо вони приняли до справи. Точно не пам’ятаю, знайку той лист, відпишусь