PR CUAET
-
В середньому 3-4 місяці до першого руху справи. Ще трошки зачекати.
-
Потрібно зі всіх країн,або обґрунтуйте окремим листом чому не вдалося взяти. Мають бути дуже вагомі причини
-
@OstapBosak не під кажете? 1 чи 0 наш конструктивний діалог ні до чого не привів в чаті, у кожного роботодавця своє трактування 🫠
-
-
Ну от вони таке і кажуть )) але там нема валідності і години написані розпливчасто
-
Ні один юрист вам не дасть шаблони по гум програмі. Це їхній хліб
-
Но job offer ни при каком случае нельзя менять, это обернется серьезными последствиями для должностного лица, который изменит, по сути подделка, так как должность вам представили и Вы согласились. Единственное, что можно сделать это уволиться и заново оформиться на уже других условиях
-
Раджу поміняти адвоката, більшість радить нічого не встановлювати і не давати можливості себе проінформувати про штраф
-
Цілком конкретним догадках? 🙈
-
Ви забули добавити що це власна думка вашого чоловіка, а не всіх присутніх
-
Буду здавати тест в 1:30 7 числа в Калгарі, чи буде цього дня ще хтось здавати?😂 може порадите як підготуватися до listening? Я не переношу монотонну інформацію в незалежності від мови
-
Зазвичай така ситуація спостерігається у новій українській програмі, там і 5 місяців чекали на біометрію. Може спробувати ноутси замовити? Я сама чекала більше 2-х місяців після біометріі до дозапиту документів🫣 тож вже нічого не дивує.
-
Так сьогодні, Торонто