PR CUAET
-
Скажіть, а на громадянство подається теж головний заявник і депенданти? Чи кожен окремо ?
-
Тут багато повідомлень в чаті, я проскролив що міг, скористався пошуком, але не знайшов контакти. Підкажіть будь ласка куди можна дзвонити. І якщо знаєте, то де форма для запиту. Дякую
-
Мы сами подавались. Читайте внимательно оф сайт, и все будет ок.
-
Мадам, меньше яду, здоровее будете
-
Доброго дня, може був досвід у когось, підкажіть, чи можна еволюювати училище чи технікум чи тільки вищу освіту?
-
а не надо "отправлять оригинал свидетельства о рождении вместе с переводом свидетельства о браке". Отправляйте скрин оригинала документа со скрином перевода этого документа, сделанные в одном файле все страницы. От того, что вы не знаете как создавать пдф-файл из нескольких страниц - надо идти к нотариусу и платить, чтобы он делал фотокопию и сшивал ее?
-
-
Ми відправляли 21.11, по статусу теж консульство отримало, але все ще чекаємо Вони зараз зробили нову послугу - за $80 можна отримати довідку день в день, гадаю, через це будуть затримки для тих, хто оплатив по звичайній вартості. Але це лише моя особиста думка.
-
Привіт. Підкажіть яка зараз статистика по термінах підтвердження PR з моменту подачі? Ми подались 6 вересня, в кінці вересня здали біометрію. Чи є можливість перевірити деталі по заявці окрім того що є в кабінеті?
-
Увольняться не обязательно)) например чтобы записаться в Торонто или Оттаву, достаточно было ровно в 7 вечера (время в Виннипеге) проверять слоты. Я так свой в Оттаву поймала. В другое время дня абсолютно бесполезно.
-
Доброе утро, возможно в этой ветке есть те люди, которые самостоятельно подавались? С какими трудностями столкнулись? Форматы документов? Что именно сложно? Сейчас думаю, или самим подаваться или через консультанта 🤔
-
Тут: t.me/prcuaet/11659
-
Дивитися регулярно на сайті Консульства та в локальних групах: постійно бачу, що хтось пише, що відкрилися слоти, і люди записуються.
-
Ви зможете продовжити візу перед її закінченням на основі свого ворк перміту. Ворк перміт - документ, який визначає статус в Канаді, але для вʼїзду виїзду треба віза. Просто продовжить її перед закінченням)