PR CUAET
-
Главное, чтобы не было сюрприза 11 июня, чтобы CUAET не пропал из исключений)
-
(По возможности, если дают) Подкреплять, как указано на сайте. Нам канадцы предоставляли скан паспорта + driver's license (или любой bill на их адрес)
-
А цікаво, пріоритет був лише на номінації чи на федеральному теж ?
-
Не я, а українці . Рік були мабуть, до лютого минулого року. Зараз заявки українців в пріоритеті розглядатися не будуть
-
Якщо чесно тепер зовсім не розумію, чи то буде так аж чортівня як і з AOS чи все ж таки як і було раніше коли ти робиш заявку і чекаєш погодження, бо якщо подивитися то створити заявку по тех пасвею зараз можна на відміну від опортюніті.
-
О боже, ви на всіх поділили своє персональне бажання!
-
Добрый день . А есть у кого контакты агентств которые могут помочь со справкой о несудимости из Катара и дубай ?
-
Я вам говорил что загадал на Новый Год чтобы все кто реально хочет получил пиар, все будет)
-
Ваша посада.
-
Хотелось бы, ваши слова аж подняли дух
-
Теж саме
-
Геннадий, все будет тип топ
-
99% що потрібно буде 11 червня заповнювати повну анкету, разом зі всіма. Я заповнив початкову анкету на tech pathway 26 травня і тиша.
-
А що вони новий чек лист вивісять теж 11? Якось це дуже тупо
-
І мені
-
@OstapBosak Підкажіть будьласка, чи можу я після отримання номінації змінити посаду але у тій самій компанії перед подачею на федеральний етап?
-
Всім привіт. Вчора отримали номінацію по Alberta EE Accelerated tech passway. Подавалися 29 квітня. З дозапросів було( пейстаби з України і Канади, і референс леттер теж знову, написали роботодавцю в Канаді і останньому роботодавцю в Україні. )
-
Дякую
-
Так
-
Я дитячі подавала 21 травня, прогресу нема( але я маю трошки часу запасу, тому до нового року можу чекати
12 Jan 2024, 17:45
183571/448143
5 minutes ago