PR CUAET
-
Не пугайте людей и не говорите то ,чего наверняка не знаете. Я работаю в семейном бизнесе ,которому 50 лет, тут многие люди уже по 20-35 лет работают из новеньких за последние годы я и еще один парень, мне позвонили по телефону сказали зп,и сказали когда выходить, ни одно бумажки мы не подписывали, год я уже проработала в прекрасном коллективе и без всяких подстав.
-
В тому то й проблема, коли дали повідомлення про відкриття aos і про те що кожного місяця буде один день для подачі, то там начебто чітко написано що це стосується всіх стрімів. Щодо того що зараз можна ще заповнити, мені здається це тому що всі ці нововведення почнуть діяти з 11 червня. Може ті що сьогодні/завтра подаються встигнуть проскочити.
-
🙏тримаємо за вас кулаки!
-
Доброго дня ,хтось може проконсультувати по CCB, форму заповнив але не можу розібратись де її подавати
-
Получается никакого более быстрого процесса нет, если даже healthcare ждёт 4й месяц уже. Или я наверное что-то упускаю
-
Покажіть, будь ласка, посилання на цю вимогу. Бо в переліку необхідних документів немає такої форми. Може, якщо на ЕЕ за номінацією подаватись, вимагають…
-
Тільки що отримали довідки з Грузії. Прийшли навіть на день раніше, все чітко👌
-
Тут вже як пощастить. Одні пишуть, що отримали ворк перміт пл прильоту, іншим не дали. Тож обов'язково роздрукуйте ваш попередньо погоджений ворк перміт (він має бути у вас у кабінеті IRCC), і дуже просіть офіцера в аеропорту, щоб видав вам ворк перміт
-
І мене цікавить, в який розділ чипляти декларацію
-
а в якій саме момент її потрібно прикріпляти? і в якому розділі документів?
-
Спасибо большое! Где то через 3 недели! Но мы успели до 1 мая подать, может это через действие приоритетного рассмотрения, так быстро. Но все же этот стрим сам по себе ускоренный.