PR CUAET
-
Добрий день! Я так розумію довідка про несудимість повина бути тільки з перекладом, апостіль не потрібен, правильно? Це на подачу non EE PNP
-
Та то ясно, але Гєна тут вже всіх нашугал, що в нас 10 хвилин на все , і прочитати , і заповнити ))
-
я десь 20 березня подався мені досі не відповіли. Там час очікування на обробки таких заявок 3 місяці зараз
-
Возможно даты подачи - 24-25 марта были в обработке 31.05-01.06 с помощью ИИ. Скорее всего простые одиночные заявки. Мне так кажется.
-
Нет, условия заранее были
-
Так, тут в групі ці пів дня розбирались чи взагалі українці підходять, то там вже й закрили програму😆
-
Чи вдавалося у когось додзвонитися або дописатися в консульство в Едмонтоні? Чекаємо довідку вже 2 місяці, а все тихо
-
Я щось смутно згадую як відкривали хоспіталіті на півдня. Так ось, там здається так і було, одразу відкрили і умови і можливість податися. Поправте, якщо хтось інше памʼятає
-
Та, я думаю они раньше опубликуют,вы что, просто уже надо все готовить на всякий случай
-
Підкажіть, а яке резюме запросили?
-
Відкрити чек лист і подивитись) Але можете одразу йти і заповнювати, бо документи ви вже будете кріпити в самому кінці.
-
Загугліть Job Offer sample, там є багато прикладів як може виглядати)
-
Тоді треба спочатку як відкриють , то прочитати вимоги до доків і тоді одразу заповнювати ?
-
Ми не прилагали ІД, ми навіть не хотіли просити, то особисті дані. Але ж якщо погодяться то буде добре. У нас 15 листів, всі без ІД, але поки ще заявка наша в обробці.
-
По якій програмі?
-
2. Так, ви можете самі написати у довільній формі та дати на підпис. Ось, що має бути у офері
-
Горка сильний, але хитрий. Морка хитрий, але сильний. 😂
-
У кожного по різному, є гілка з таймінгом, пошукайте там.
-
Ми теж довго чекали, приблизно 3 місяці. Зараз прийшов запит на доплату біометріі, сдати медицину, пере заповнити imm 5669. При тому, що біометрію оплачували як на родину на момент подачі документів, але ще треба було дозаплатити по $85 за мене і чоловіка окремо…дурдом
-
Апостиль ін юа також може зробити переклад
12 Jan 2024, 17:45
183684/433789
less than a minute ago