PR CUAET
-
Не можу взагалі потрапити на цю сторінку. Як її знайти?
-
Будь ласка, підкажіть, як продовжити Work permit, перебуваючи в Канаді після отримання друку в паспорті продовження паспорта.
-
Зрозуміла, дякую вам за відповідь!
-
Для подачи же необязательно регистрировать аккаунт, проходя полную верификацию, више скидывали описание с оф сайта
-
Work permit треба кріпити
-
Наразі останні новини кажуть що ні. Трохи раніше так, були кейси що з екопр випускали. Більш детально обговорювали в цьому топіку t.me/prcuaet/48572
-
А що то ще за evidence of exemption? Так як нема лміа
-
Так
-
Але чи випускатимуть чоловіків з України по такій візі?
-
Поділіться досвідом, хто робив доручення в Оттаві🙏 чи треба додати до документів конверт чи вони віддають доручення в той же день?
-
Чекаю вже пів року на довідку. Ще не дзвонила, буду писати листа, потім відпишуть що вони там відповіли.
-
Лимит в этом году 12 тыс человек
-
AOS PNP nonEE
-
Думаю мало б бути то ж саме, або дуже близько то того ж, дякую велике за відео
-
Только на днях отвечала за нее , писали в личку даже пару человек . Мы с ней подали в конце января , пока не получили рекомендовать вроде и хочу , но без результата не могу
-
Вот в видео детально рассказывают, но это видео до 15 февраля, что будет сейчас неясно, но думаю очень похоже или так же
-
Ні, про це вже писали тут) просто двічі загрузити Ворк Перміт)
-
Зрозумів, дякую
-
Правильно, но у нас их нет, поэтому мы повторно крепим пермит www.youtube.com/watch?v=Juzm4HeZ2oI&ab_channel=%D0%9C%D0%B0%D0%BC%2C%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%82.%D0%AF%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB.
-
Спросили как найти страницу,я захожу на нее так.
12 Jan 2024, 17:45
183719/429488
about a minute ago